ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος σεμιναρίων πληροφορικής για νέους ανέργους από τον Δήμο Ηρακλείου

Την επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση για τη δημιουργία νέων τμημάτων

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων πληροφορικής για νέους ανέργους που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου, μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Αντιδημαρχίας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Συμμετείχαν 20 νέοι άνεργοι, ηλικίας 18 έως 35 ετών, χωρισμένοι σε δύο τμήματα,  οι οποίοι απέκτησαν βασικές γνώσεις πληροφορικής, με την βοήθεια του εθελοντή καθηγητή Γιώργου Κουκάκη. Στους συμμετέχοντες  δόθηκε βεβαίωση, προκειμένου εφόσον το επιθυμούν, να την χρησιμοποιήσουν για να αποκτήσουν την σχετική πιστοποίηση, η οποία οδηγεί σε επιπλέον μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ.

Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν και την  επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει ανακοίνωση για την δημιουργία νέων τμημάτων, πιθανότατα και για μεγαλύτερες ηλικίες.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σεμιναρίων, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη,  επισκέφθηκε τον χώρο που διεξάγονται τα μαθήματα, στο Δημοτικό Κτίριο της οδού Ανδρόγεω, και είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον κ. Κουκάκη για την πολύτιμη βοήθειά του.

Μετά την επίσκεψή του, ο Δήμαρχος τόνισε: «Ενημερώθηκα  από τον κ. Κουκάκη, τον οποίο και ευχαρίστησα για την εθελοντική συνδρομή του, ότι το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στα σεμινάρια ήταν μεγάλο και κυρίως ότι όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από όσα έμαθαν. Αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Θα συνεχίσουμε την συγκεκριμένη δράση, την οποία θεωρούμε πολύ χρήσιμη, αφού ένας από τους βασικούς στόχους της κοινωνικής μας πολιτικής είναι η ουσιαστική ενίσχυση της δύσκολης προσπάθειας των ανέργων να βρουν εργασία».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video