ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

1,35 εκ. για τις μονάδες βιολογικών καθαρισμών σε Αστυράκι, Γωνιές και Μάραθος

Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Μαλεβιζίου – φωτογραφία αρχείου

Χρηματοδότησή ύψους 1.354.978,71 χωρίς Φ.Π.Α. πέτυχε η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου έπειτα από την κατάθεση σχετικής πρότασης από τη Δ.Ε.Υ.Α.Μ. για την κατασκευή των μονάδων βιολογικών καθαρισμών των οικισμών του Αστυρακίου και των Γωνιών, καθώς και του βιολογικού και των δικτύων του Μαράθους .

Η χρηματοδότηση γίνεται μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος» από το Υπουργείο Εσωτερικών και δίνει τη δυνατότητα στους οικισμούς του Μαλεβιζίου να λύσουν οριστικά το σημαντικό αυτό πρόβλημα. Με αυτές τις μονάδες, αλλά και όσες έχουν προηγηθεί ή κατασκευάζονται αυτό το διάστημα, η Δημοτική Αρχή λύνει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα σε έργα υποδομών στο Δήμο Μαλεβιζίου, Ταυτόχρονα, επιδεικνύοντας εξαιρετικά γρήγορα αντανακλαστικά, ανταποκρίνεται με επιτυχία και καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις σε κάθε επί μέρους δράση του προγράμματος «Φιλόδημος», μόλις αυτή γνωστοποιείται.

Υπενθυμίζεται ότι ολοκληρωμένες μονάδες βιολογικών καθαρισμών λειτουργούν ήδη σε Κρουσώνα, Τύλισο, Φόδελε, Καλέσα, Ροδιά, Μονή, Κεραμούτσι, Καβροχώρι, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή της μονάδας βιολογικού καθαρισμού και τα δίκτυα για τους οικισμούς της Αγίας Πελαγίας, της Λυγαριάς και του Μαδέ.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Μια ακόμα σημαντική χρηματοδότηση για αναγκαία και απαραίτητα έργα υποδομών στο Δήμο μας. Τα οφέλη πολλά και προφανή από την κατασκευή κάθε μονάδας βιολογικού καθαρισμού. Προστασία του περιβάλλοντος, βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, εκσυγχρονισμός και πρόοδος, είναι μόνο μερικά από αυτά. Και αυτό είναι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα: Με έργα πνοής, καλύπτουμε τις ανάγκες των συμπολιτών μας και προχωράμε μπροστά με μοναδικό κριτήριο την βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω δημόσια τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη για την πολύ σημαντική συμβολή του και σε αυτό το έργο, τον πρώην Δήμαρχο Τυλίσου Σταύρο Χαλκιαδάκη – επί των ημερών του είχαν αγοραστεί τα σχετικά οικόπεδα των μονάδων – τον Αντιδήμαρχο Θανάση Κύρκο, τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππα Σαββάκη, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Ντουλάκη και όλα τα μέλη του Δ.Σ., τον Δ/ντη Γιώργο Κουγιουμουτζάκη και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών μας, για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video