ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αμμουδάρα: Νέες πλακοστρώσεις οδών που οδηγούν στη θάλασσα

Αμμουδάρα: Νέες πλακοστρώσεις οδών που οδηγούν στη θάλασσα

Τους δρόμους που οδηγούν από την λεωφόρο Α. Παπανδρέου, την κεντρική λεωφόρο της Αμμούδαρας, προς τη θάλασσα και πρόκειται να πλακοστρωθούν και να τοποθετηθεί νέος αστικός εξοπλισμός (φωτιστικά, παγκάκια, καλαθάκια, κλπ), προϋπολογισμού 728.000, επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Άρης Σαλούστρος.

 

Πρόκειται για τις οδούς Μήλου και Τήνου οι οποίες ενώνονται με την οδό Νάξου (η οποία έχει ήδη πλακοστρωθεί) και βρίσκονται στα δυτικά του μεγάλου ελεύθερου χώρου στάθμευσης στο κέντρο της Αμμουδάρας, την οδό Πάρου που βρίσκεται στα ανατολικά του συγκεκριμένου πάρκινγκ, καθώς και την οδό Βαγιάς, η οποία βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Αμμουδάρας. Στις εργασίες περιλαμβάνεται η πλακόστρωση των οδών, η τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων, καθώς και η τοποθέτηση του απαραίτητου αστικού εξοπλισμού.

Στόχος και αυτών των έργων που θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα (η δημοπράτηση προγραμματίζεται να γίνει εντός του 2018), είναι να βελτιωθεί η πρόσβαση των λουόμενων προς την θάλασσα και τις τοπικές επιχειρήσεις και να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών. Αξίζει να τονιστεί ότι όλα τα έργα θα εκτελεστούν τη χειμερινή περίοδο και θα έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Η Αμμουδάρα, η πανέμορφη και πολύ μεγάλη παραλία του Δήμου μας, γίνεται ακόμα πιο εύκολα προσβάσιμη μέσα από μια σειρά νέων έργων. Όπως είναι γνωστό, έχουμε πλακοστρώσει κι άλλους δρόμους που οδηγούν στη θάλασσα και με τις νέες αυτές παρεμβάσεις, πυκνώνουμε αυτό το δίκτυο των πλακοστρώσεων, αναβαθμίζουμε την περιοχή και βελτιώνουμε κατά πολύ την εικόνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Φασουλάκη για την υποστήριξή τους και σε αυτό το έργο, όπως επίσης και τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό, καθώς και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών μας, για το πολύ καλό αποτέλεσμα.

 

Η χρηματοδότηση των έργων γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video