ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γενική Συνέλευση ΕΛΜΕ Ηρακλείου

Γενική Συνέλευση ΕΛΜΕ Ηρακλείου

Εν’ όψη της Συνέλευσης των Προέδρων ΕΛΜΕ το Σάββατο 27/2/2016 πάνω στο φλέγον θέμα της συνέχισης και κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων ενάντια στο ασφαλιστικό, καλείται ο κλάδος σε Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 25/2/2016 και ώρα 19:30μ.μ στο 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου.

Στην Γενική Συνέλευση θα αποφασισθεί η κατάθεση πρότασης από την ΕΛΜΕ Ηρακλείου για πρόγραμμα δράσης προς την Ομοσπονδία.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων σε ομάδες σχολείων το επόμενο χρονικό διάστημα για την καλύτερη ενημέρωση των συναδέλφων.

Την Τετάρτη 24/2/2016 θα γίνει συνάντηση των σχολείων της Κηπούπολης Ηρακλείου. Καλούνται οι συνάδελφοι των σχολείων της περιοχής (5ο , 6ο ΓΕΛ, 3ο , 12ο Γυμνάσιο, 1ο , 6ο ΕΠΑΛ).

Για τις συναντήσεις σε ομάδες σχολείων έχει εξασφαλιστεί από το ΔΣ της ΕΛΜΕ συναίνεση του Δντή Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης. Καλούμε τους Διευθυντές των σχολείων να δώσουν άδεια στους συναδέλφους προκειμένου να παραβρεθούν στη συνάντηση που θα γίνει στο αμφιθέατρο του 6ου ΕΠΑΛ στις 12:00 π.μ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video