ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην ΑΝΕΚ LINES η 22η Παιδιατρική Διημερίδα

Στην ΑΝΕΚ LINES η 22η Παιδιατρική Διημερίδα

Η ΑΝΕΚ LINES, ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στην υγεία των παιδιών, θα φιλοξενήσει την 22η Παιδιατρική Διημερίδα που διοργανώνει ο Σύλλογος Παιδιάτρων Ιδιωτικού Τομέα Κρήτης, στο σύγχρονο Συνεδριακό της Κέντρο στα Χανιά, αυτό το Σάββατο (13) & την Κυριακή (14) Απριλίου.

Την πρώτη ημέρα οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 9.00 π.μ. και θα διαρκέσουν ως τις 9.30 μ.μ. Την δεύτερη μέρα η έναρξη των εργασιών θα είναι στις 9.30 π.μ. και η λήξη γύρω στις 3.00 μ.μ..

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας, άρτια καταρτισμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν και να ανταλλάξουν απόψεις για σημαντικά θέματα όπως: Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), Δερματολογικά θέματα, Διατροφή στην παιδική ηλικία, η χρήση των Αντιβιοτικών στην καθημερινή πράξη και διάφορα παιδιατρικά θέματα που συναντώνται καθημερινά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η ΑΝΕΚ LINES, πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στην Κρήτη και τους ανθρώπους της στηρίζει έμπρακτα τις πρωτοβουλίες φορέων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στο νησί μας. Με διαχρονική ευαισθησία για θέματα υγείας και πρόληψης, η εταιρεία ανοίγει τις πόρτες του Συνεδριακού της Κέντρου, με αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά που αποτελούν το αύριο του τόπου μας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video