ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με μεγάλη συμμετοχή οι δράσεις καθαρισμού της Αμμουδάρας στο πλαίσιο του Let’s Do It Greece

Με μεγάλη συμμετοχή οι δράσεις καθαρισμού της Αμμουδάρας στο πλαίσιο του Let’s Do It Greece

Με τη συμμετοχή μαθητών από σχολεία του Μαλεβιζίου και την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου, ξενοδοχειακών μονάδων της Αμμουδάρας, του Λιμενικού Σώματος, της ΜΑΕΔΗΜ και του τμ. Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα χρονιά η μεγάλη δράση καθαρισμού της Αμμουδάρας στο πλαίσιο της σχολικής εβδομάδας εθελοντισμού Let’s do it Greece – Νοιάζομαι και δρω».

 lets do it ammoudara1

Με κεντρικό σύνθημα το «Let's do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», το Μαλεβίζι συντονίστηκε στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα συνεργασίας και προστασίας του περιβάλλοντος. Στη δράση συμμετείχαν το 1ο και 2ο δημοτικό σχολείο Αγίας Μαρίνας, το 1ο δημοτικό σχολείο Κρουσώνα, το δημοτικό σχολείο Τυλίσου και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 1ου και 2ου νηπιαγωγείου Κρουσώνα, καθώς και τα ξενοδοχεία Santa Marina και Apollonia προσφέροντας και κέρασμα στους μικρούς εθελοντές, τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ηρακλείου και του Λ/Τ Ληνοπεραμάτων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου και η Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ., ενώ ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συνεισφορά του ΚΤΕΛ που μετέφερε δωρεάν τους μαθητές από τα σχολεία τους στην Αμμουδάρα.

 lets do it ammoudara3

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης παρευρέθηκε στον καθαρισμό, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Μανώλη Παπαδομανωλάκη, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη και την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Εύη Αποστολάκη, μίλησε με τους εθελοντές και τόνισε: «Αυτά τα παιδιά, με τις γνώσεις που έχουν πάρει από τους δασκάλους και τις οικογένειές τους, μπορούν να φτιάξουν ένα καλύτερο περιβαλλοντικό αύριο για τον τόπο μας. Κάτι που είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό αφού όλοι διαπιστώνουμε πλέον τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και εδώ στην Κρήτη. Μπράβο λοιπόν σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή και της ευαισθησία τους, όπως επίσης και στα ξενοδοχεία Santa Marina και Apollonia για την φιλοξενία τους, στο ΚΤΕΛ που βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο πλευρό μας και συνέβαλλε στην άνετη και ασφαλή μετακίνηση των μαθητών, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου και το Λιμενικό Σώμα που πάντα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή σε ανάλογες δράσεις, καθώς επίσης και στο τμήμα Παιδείας του Δήμου μας και την ΜΑΕΔΗΜ για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video