ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μια ακόμα δωρεά βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου

Μια ακόμα δωρεά βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου

Μια νέα, σημαντική δωρεά βιβλίων πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου στο Γάζι.

 

Με τη μεσολάβηση του Μιχάλη Δουλγεράκη, πρώτου δωρητή της Βιβλιοθήκης, ο επί χρόνια ιδιοκτήτης καταστήματος μουσικών οργάνων στο Ηράκλειο, Λευτέρης Πιταροκοίλης, δώρισε 300 περίπου βιβλία με θέμα την μουσική, για την κάλυψη των αναγκών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Τα βιβλία αυτά, μπορούν και θα αποτελέσουν τη βάση για την επίτευξη ενός ακόμα στόχου, αυτού της δημιουργίας Τμήματος Μουσικής Παιδείας, καλύπτοντας τα εκατοντάδες μέλη της βιβλιοθήκης με μια ακόμα θεματική ενότητα.

 

Τον Μιχάλη Δουλγεράκη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Δεν έχουν τέλος οι δωρεές στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, τη σημαντικότατη αυτή πολιτιστική δομή του δήμους μας. Και είναι ιδιαίτερα συγκινητικό όταν αυτές οι δωρεές προέρχονται από ανθρώπους με ευαισθησίες και γνώσεις πάνω σε εξειδικευμένα θέματα, όπως είναι η μουσική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον δωρητή Λευτέρη Πιταροκοίλη για την ευγενική του χειρονομία, όπως επίσης και τον πρώτο δωρητή της βιβλιοθήκης μας, τον Μιχάλη Δουλγεράκη, ο οποίος μαζί με την οικογένεια Δουλγεράκη και τη δωρεά του αρχείου του αείμνηστου αδερφού του Μανώλη, μας βοήθησε και βάλαμε τις βάσεις δημιουργίας της Βιβλιοθήκης μας. Μιας πολιτιστικής δομής που πλέον η αξία της έχει αναγνωριστεί και η φήμη της έχει περάσει τα όρια, όχι μόνο του Μαλεβιζίου, αλλά και της Κρήτης».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video