ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη Κουκιαδάκη στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Επίσκεψη Κουκιαδάκη στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Χθες το μεσημέρι επισκεφθήκαμε τον Όμιλο Αντισφαίρισης και αθλοπαιδιών ΗΡΑΚΛΕΙΟ στην οδό Δ. Μποφώρ, μια εμβληματική δομή πολιτισμού, αθλητισμού και πρόληψης από τις εξαρτήσεις.

Η σημερινή επίσκεψή μας στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ υποδηλώνει το αμέριστο ενδιαφέρον και την έμπρακτη στήριξή μας στο έργο που προσφέρουν κάτω από δραματικές συνθήκες οι εργαζόμενοι στις δομές πρόληψης και απεξάρτησης.

Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε με ή χωρίς αρμοδιότητες την ολοκλήρωση των δομών απεξάρτησης, τα προγράμματα ενημέρωσης και πρόληψης, πρωτίστως δε την επανένταξη των απεξαρτημένων, με την παροχή κινήτρων, την ευαισθητοποίηση της επιχειρηματικής κοινότητας και ειδικά προγράμματα απασχόλησης της αυτοδιοίκησης (δήμων και περιφερειών). Στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων μας υποδέχθηκαν θερμά ο κος Μιχάλης Σκουλάς υπεύθυνος του κέντρου, η πρόεδρος του συλλόγου οικογένειας του ΚΕΘΕΑ κα Βάσω Μαρή, μέλη του ΔΣ, στελέχη ,και μέλη του προγράμματος.
Άξιο θαυμασμού μεταξύ άλλων ήταν, η λιακάδα του καθαρού μυαλού των παιδιών που διανύουν μόλις λίγους μήνες του προγράμματός τους και μας έκαναν να συναισθανθούμε τη δύναμη της αλλαγής τους.

Στεκόμαστε πλάι σας και Συν εργαζόμαστε!

Είχα την τιμή να με συνοδεύσουν σ αυτήν την επίσκεψη οι συν εργάτες μου, Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κα Βασιλακάκη Μαίρη, κα Δαμουλάκη Μαριαλένα, κα Τσακίρη Πηνελόπη, κα Χουστουλάκη Ευαγγελία, κος Γκόγκολος Γιάννης, κος Νταλαμπέκης Κων/ος και κος Σφακιανάκης Θεόδωρος .


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video