ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ένα νέο παρκάκι στην Νέα Αλικαρνασσό εγκαινίασε ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Ένα νέο παρκάκι στην Νέα Αλικαρνασσό εγκαινίασε ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Έναν νέο κοινόχρηστο χώρο στην Νέα Αλικαρνασσό εγκαινίασε το απόγευμα της Τρίτης 9 Απριλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, παρουσία μελών της δημοτικής αρχής και πολλών κατοίκων.

Πρόκειται για το πάρκο Ηράκλειτου, το οποίο δημιουργήθηκε σε δημοτικό ακίνητο, δίπλα στο γυμνάσιο της Νέας Αλικαρνασσού και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέες φυτεύσεις, κερκίδες και ξύλινη εξέδρα.

parko egkainia alikarnassos2

Το έργο κατασκευάστηκε με ίδιους πόρους του Δήμου και με την πολύτιμη συνδρομή της εθελοντικής ομάδας «Ζω – Δρω», καθώς και των καθηγητών, των γονέων αλλά και των μαθητών του γυμνασίου Νέας Αλικαρνασσού.

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Οι ανοιχτοί χώροι συνάθροισης στις συνοικίες της πόλης, μεταξύ άλλων ενισχύουν την ποιότητα ζωής των δημοτών αλλά και την κοινωνική συνοχή. Ευελπιστούμε ότι το παρκάκι που εγκαινιάζουμε σήμερα, θα λειτουργήσει κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να φέρει πιο κοντά τους κατοίκους της περιοχής. Και ασφαλώς ευελπιστούμε ότι δεν θα έχουμε ξανά στο μέλλον φαινόμενα βανδαλισμού.

parko alikarnassos hrakleitou

Ο σχεδιασμός μας για την αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων, είτε αφορά σε μικρά πάρκα όπως αυτό, είτε στις παιδικές χαρές, είτε σε μεγάλα έργα όπως η ανάπλαση της έκτασης επί της 62 Μαρτύρων και η αξιοποίηση - ανάδειξη των Ενετικών Τειχών, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να παραδώσουμε στους δημότες όσο το δυνατόν περισσότερους ποιοτικούς χώρους πρασίνου και αναψυχής».

Αμέσως μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη, παρουσιάστηκε ένα βιντεάκι με τις δράσεις της ομάδας «Ζω - Δρω» ενώ τα παιδιά του Γυμνασίου Νέας Αλικαρνασσού ανέλαβαν το μουσικοχορευτικό μέρος της εκδήλωσης και κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video