ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκδήλωση για την κομποστοποίηση στα Καμίνια

Εκδήλωση για την κομποστοποίηση στα Καμίνια

Ανοικτή εκδήλωση με θέμα την κομποστοποίηση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, στις 18:30 στο Ηράκλειο στην πλ. Αγίας Βαρβάρας, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμινίων με τη συνεργασία του 4ου και 50ου Δημοτικού Σχολείου και Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, του 11ου Γυμνασίου, του 13ου Λυκείου και του Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα πολλαπλά οφέλη και οι πρακτικές της σωστής κομποστοποίησης από τον Πρόεδρο του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρη Μαμουλάκη, ενώ η δράση θα πλαισιωθεί και με δρώμενα από την ομάδα χορού του Πολιτιστικού Συλλόγου, με υπεύθυνο τον Γιώργο Καλυβιανάκη.

 

«Η κομποστοποίηση γίνεται κομμάτι της ζωής μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν δραστήριοι φορείς όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμινίων και τα σχολεία του τόπου μας, μας προσκαλούν για να μιλήσουμε γι’ αυτήν» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρης Μαμουλάκης τονίζοντας ταυτόχρονα ότι: «Η κομποστοποίηση δεν είναι μόδα, δεν είναι τάση, είναι μια διαδικασία κυκλικής οικονομίας, μια κίνηση που στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος. Είναι αυτό που μπορεί βελτιώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της Κρήτης γι’ αυτό και με τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης βρισκόμαστε στο πλευρό των ευαισθητοποιημένων φορέων, συλλόγων και σωματείων, ενισχύοντας την κοινή προσπάθεια με κάθε διαθέσιμο τρόπο».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video