ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΚΚΕ: Πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου

ΚΚΕ: Πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει και των εκλογικών μαχών τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

 

Πέμπτη 04/04:
-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις υπηρεσίες του Δ. Ηρακλείου στην παλιά λαχαναγορά στις 9:00πμ, με επικεφαλής την Μαρία Κοκοσάλη, δημοτική σύμβουλο Ηρακλείου.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 10:30πμ, με επικεφαλής την Μαρία Κοκοσάλη, δημοτική σύμβουλο Ηρακλείου.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις Αποθήκες Χαλκιαδάκη στις 11:30πμ, με επικεφαλής τον Σ. Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο Ευρωβουλευτή.

-Εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν η ΚΟ ΑΕΙ-ΤΕΙ του ΚΚΕ και η ΤΟ ΤΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ στη 1:00μμ, στο κεντρικό προαύλιο του ΤΕΙ Κρήτης με θέμα “Με ισχυρό ΚΚΕ παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά” με ομιλητή τον Ανδρέα Κοκοσάλη, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γ. Χριστοφοράκης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Την Παρασκευή 05/04:
-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην πρωτοβάθμια διεύθυνση εκπαίδευσης στις 9:00πμ με επικεφαλής τους Δ.Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και Μπιτσάκη Τζένη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην δευτεροβάθμια διεύθυνση εκπαίδευσης στις 11:00πμ με επικεφαλής τους Δ.Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και Μπιτσάκη Τζένη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης στις 11:00πμ με επικεφαλής τους Μ.Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης και Δ.Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο εργοστάσιο της Megaplast στις 14:30, με επικεφαλής τον Μ.Συντυχάκη βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης.

-Σύσκεψη στο Θραψανό, στο “καφενείο του Χρήστου” στις 7:30μμ με ομιλητές τους Μ.Συντυχάκη βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Κ.Προυκάκη, υποψήφιο Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος.

 

Το Σάββατο 06/04:
-Η ΚO Κεντρικής Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση στις 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Βιάννου με θέμα “Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2019 – με ισχυρό ΚΚΕ παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά!”. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχη Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Κώστας Μωυσάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

 

Την Κυριακή 07/04:
-Σύσκεψη στην Αγ. Τριάδα του Δήμου Ηρακλείου στο καφενείο του Αηβαλιώτη, στις 12:00μμ με ομιλητή τον Δ.Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video