ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέος Συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Νέος Συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Μετά τη παραίτηση του Γιάννη Παυλιδάκη από Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ νομού Ηρακλείου η ΝΕ συνεδρίασε τη Κυριακή και εξέλεξε ομόφωνα ως νέο Συντονιστή τον Δημήτρη Κλαράκη, μέχρι σήμερα αναπληρωτή. Παράλληλα εξέλεξε το Νίκο Δρακάκη ως νέο αναπληρωτή Συντονιστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο σύντροφος Γιάννης Παυλιδάκης, ως συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ νομού Ηρακλείου έδωσε πολλές και δύσκολες μάχες, με τη συνέπεια και την ανιδιοτέλεια που τον χαρακτηρίζει, με αγωνιστική προσήλωση στις ιδέες και στα οράματα της αριστεράς που υπηρετεί σε όλη του τη ζωή.
Μετά την παραίτησή του η ΝΕ συνεδρίασε σήμερα Κυριακή 7/04/2019 και σε κλίμα ενότητας, συστράτευσης και ομοψυχίας εξέλεξε ομόφωνα ως νέο Συντονιστή το σύντροφο Δημήτρη Κλαράκη, μέχρι σήμερα αναπληρωτή. Παράλληλα εξέλεξε το σύντροφο Νίκο Δρακάκη ως νέο αναπληρωτή Συντονιστή.
Ο σύντροφος Γιάννης Παυλιδάκης, παραμένει ενεργό μέλος του κόμματος, στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής και με την ίδια απόφαση μέλος του Συντονιστικού Οργάνου της Ν.Ε.
Όλοι μαζί θα δώσουμε τους αγώνες και τις κρίσιμες μάχες που είναι μπροστά μας.
Οι φωτεινότερες μέρες είναι μπροστά μας.»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video