ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έπεσαν οι υπογραφές για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων

Έπεσαν οι υπογραφές για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων

Η Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 είναι σίγουρα μια ιστορική ημέρα για τον Δήμο Χανίων, αφού, με κάθε επισημότητα, υπεγράφη από τον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα και τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Ευάγγελο Αποστολάκη, το Πρωτόκολλο Συμφωνίας για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων, παρουσία μεταξύ άλλων του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης κ. Γιώργου Σταθάκη, του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, των Βουλευτών Χανίων κ. Βάλιας Μπαλωμενάκη και του κ. Αντώνη Μπαλωμενάκη, του αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολου Βουλγαράκη, Αντιδημάρχων Χανίων, Δημοτικών Συμβούλων, στελεχών του Υπουργείου Εθν. Αμύνης και υπηρεσιακών παραγόντων.

“Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τα Χανιά μας. Μια διεκδίκηση πολλών δεκαετιών του Δήμου και της τοπικής μας κοινωνίας υλοποιείται πλέον με τον πιο επίσημο τρόπο, με την υπογραφή του πρωτοκόλλου Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμου Χανίων, για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο μας σε 15 μήνες από σήμερα, όπως εκτιμάται. Με τη σημαντική αυτή για τον Δήμο μας παραχώρηση καλύπτουμε μεγάλες ανάγκες σε ελεύθερους χώρους, χώρους πρασίνου, άθλησης, πολιτισμού, εκπαίδευσης, αναψυχής, κλπ., υλοποιώντας έτσι την εξαγγελία του Έλληνα Πρωθυπουργού τον Σεπτέμβριο του 2017.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία, που είχαμε και που έφερε το πολυπόθητο αποτέλεσμα τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ευάγγελο Αποστολάκη, και τους προκατόχους του, τους δύο Χανιώτες Υπουργούς, κ. Γιώργο Σταθάκη και κ. Παύλο Πολάκη, τους Βουλευτές μας, το Δημοτικό μας Συμβούλιο, που ενέκρινε τις ενέργειές μας, καθώς και όλους όσοι συνετέλεσαν, ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό το αίτημα της κοινωνίας των Χανίων”, επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, αμέσως μετά την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συμφωνίας.

Την ικανοποίησή του για την επίτευξη της ιστορικής αυτής σημασίας εξέφρασε ο Υπουργός Εθν. Αμύνης Ευ. Αποστολάκης:

“Δεν έχουμε ούτε στερεότυπα, ούτε δεσμεύσεις για την αξιοποίηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου. Εξαρτάται από τον Δήμο Χανίων αν αυτή η σημαντική συμφωνία, δεν πάει χαμένη”.

Συν τοις άλλοις, αμφότεροι οι Υπουργοί κκ. Σταθάκης και Πολάκης αλλά και οι Βουλευτές Χανίων κκ. Βαγιωνάκη και Μπαλωμενάκης εξέφρασαν με τοποθετήσεις τους, την ικανοποίησή τους για την επίτευξη της σπουδαίας αυτής συμφωνίας, για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε στον Υπουργό Εθν. Αμύνης ως δώρο τον “Άτλαντα της Μεγαλονήσου Κρήτης” του Ιω. Πετρώφ από τη βιβλιοθήκη του Ελ. Βενιζέλου, που χρονολογείται στα τέλη του 19ου αιώνα. Ο Δήμαρχος Χανίων έλαβε με τη σειρά του, αναμνηστικό δώρο από τον Υπουργό Εθν. Άμυνας.

Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Δήμαρχος Χανίων, οι Υπουργοί, οι Βουλευτές Χανίων και όλοι οι παριστάμενοι κατά την υπογραφή της συμφωνίας, μετέβησαν στο Στρατόπεδο Μαρκοπούλου. Ο Δήμαρχος Χανίων και οι Υπουργοί, σε δηλώσεις στους στα ΜΜΕ τόνισαν τη σημασία αυτής της σπουδαίας, για τον Δήμο Χανίων, συμφωνίας.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

1 σχόλια:

 1. ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


  Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

  Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
  Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
  Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
  Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
  Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

  Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
  Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
  Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
  Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
  οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

  Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
  προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
  Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
  20 χρόνια

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

  . πραγματική χρηματοδότηση
  . επενδυτής ακινήτων
  . δάνεια για την κατασκευή
  . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
  . στεγαστικά δάνεια
  . Η καταναλωτική πίστη,
  . Δάνεια FHA
  . προσωπικά δάνεια
  . τα δάνεια αυτοκινήτων
  κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

  email: lendingtreegroupinc@gmail.com

  email: lending-tree@outlook.com

  whatsapp: +1 (213)419-2419

  Ζεστή σκέψη

  ΑπάντησηΔιαγραφήΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video