ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξεκίνησε την λειτουργία της η εφαρμογή αναφοράς προβλημάτων των σχολείων

Ξεκίνησε την λειτουργία της η εφαρμογή αναφοράς προβλημάτων των σχολείων

Ξεκίνησε την Δευτέρα 8 Απριλίου η λειτουργία της νέας εφαρμογής του Δήμου Ηρακλείου, η οποία επιτρέπει στους διευθυντές των σχολείων να αναφέρουν προβλήματα που προκύπτουν στα σχολικά τους συγκροτήματα, άμεσα και δίχως την χρονοτριβή των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Ήδη, από τις πρώτες ώρες που η εφαρμογή βγήκε στον αέρα, αποδείχθηκε ότι θα αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας ανάμεσα στον Δήμο και την σχολική κοινότητα, καθώς η ανταπόκριση των διευθυντών υπήρξε ιδιαίτερα θετική.

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Τρίτης 9 Απριλίου, στις 6.30 στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο, θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη «Γεωπύλη» (GIS) του Δήμου Ηρακλείου: μια ακόμα εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή ειδικά για τους μηχανικούς αλλά και τους απλούς δημότες, που θα μπορούν να ενημερωθούν για μια σειρά θεμάτων, όπως γενικά και τοπικά ρυμοτομικά σχέδια, αρχαιολογικά και οικιστικά ζητήματα, δεδομένα επικινδύνων κατασκευών, άδειες δόμησης, οικοδομικές άδειες, εγκρίσεις (ΤΕΕ) κ.α.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός δήλωσε σχετικά: «Με μεθοδικότητα και σχεδιασμό, αξιοποιούμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας για να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των δημοτών.
- Η εφαρμογή “Δημότης Ηρακλείου”,
- Η εφαρμογή για τα σχολεία,
- Η ανανεωμένη “Γεωπύλη”
- Η ψηφιοποίηση της Δημοτικής Πινακοθήκης
- Η διαρκής εξάπλωση των ευρυζωνικού δικτύου του Δήμου,
και άλλες ενέργειες, εφαρμογές ή sites δημιουργούν ένα πλέγμα παροχών, το οποίο συγκροτεί την ισχυρή ψηφιακή ταυτότητα του Ηρακλείου και σταδιακά μας οδηγεί σε μια νέα εποχή.

Την εποχή όπου ο δημότης θα επικοινωνεί από το σπίτι του, εύκολα και άμεσα με τον Δήμο και ταυτόχρονα, εξίσου εύκολα και άμεσα, θα μπορεί να ελέγξει την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video