ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στη Μονή ο Μενέλαος Μποκέας

Στη Μονή ο Μενέλαος Μποκέας

Συνεχίζει τις επαφές του με τις τοπικές κοινωνίες ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο οποίος επισκέφθηκε χθες τη Μονή. Μαζί του βρέθηκαν στη Μονή και υποψήφιοι της παράταξής του «Το Μαλεβίζι Μπορεί». Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

«Στην ενδοχώρα του Μαλεβιζίου, ο πλούτος της τοπικής παραγωγής είναι αξιοζήλευτος. Και στη Μονή, βασική ενασχόληση των κατοίκων αποτελεί ο πρωτογενής τομέας. Ελιά και αμπέλι πρωταγωνιστούν. Λείπουν, όμως, οι διαδρομές διάθεσης των προϊόντων. Λείπουν οι δράσεις που θα τα καταστήσουν ποιοτικά αναγνωρίσιμα και ανταγωνιστικά. Λείπει ο συντονισμένος σχεδιασμός που θα συνδέσει την εμπειρία του επισκέπτη με την παραγωγή, το φυσικό περιβάλλον και την παράδοση. Η παραδοσιακή φάμπρικα της Μονής που παραμένει αναξιοποίητη, χωρίς ενέργειες που θα την αναδείξουν ως πόλο έλξης, είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα που δείχνουν ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες.

Ο Δήμος, πέρα από τις αναγκαίες υποδομές, οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλία δημιουργίας ενός Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας για το σύνολο των τοπικών προϊόντων των οικισμών μας, διασυνδέοντάς τα με τις τουριστικές επιχειρήσεις, αλλά και ενισχύοντας τις προϋποθέσεις διάθεσής τους τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά. Είναι καιρός να στοχεύσουμε σε ενέργειες που θα στηρίξουν πραγματικά την τοπική μας οικονομία. Να σταθούμε με σοβαρότητα και συνέπεια στους ανθρώπους της ενδοχώρας, τους ανθρώπους της παραγωγής».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video