ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Γιώργος Χατζάκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ο Γιώργος Χατζάκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα νέος και αξιόλογος υποψήφιος, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία του την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Γιώργο Χατζάκη από το Καμάρι, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Γιώργος Χατζάκης είναι τελειόφοιτος Αρχιτεκτονικού Σχεδίου του ΕΠΑΛ, ασχολείται με αγροτικές επιχειρήσεις και είναι γιος του νυν Προέδρου της Τ.Κ. Καμαρίου Νίκου Χατζάκη. Έντονα ευαισθητοποιημένος για κοινωνικά θέματα, δραστήριος και εξωστρεφής είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα νέος και ιδιαίτερα αξιόλογος συμπολίτης μας, ο Γιώργος Χατζάκης, ενισχύει με την παρουσία του τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Πρόκειται για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα δραστήριο, ηθικό, κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, γεμάτο με όρεξη και ενθουσιασμό για προσφορά στα κοινά. Μαζί και με τον Γιώργο, συνεχίζουμε την προσπάθεια, συνεχίζουμε την υλοποίηση του προγράμματός μας, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων του Μαλεβιζίου. Με αξιοπρέπεια, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, με σεβασμό στον πολίτη και αξιοπιστία. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά τον αγαπητό Γιώργο Χατζάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video