ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ε.ΣΥ. στο Πέραμα Ρεθύμνου

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ε.ΣΥ. στο Πέραμα Ρεθύμνου

Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε επίσημη ομιλία του πολιτικού φορέα του Έθνους ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στο Πέραμα Ρεθύμνου.

Την ομιλία πλαισίωσαν τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, o κ.Πασχαλίδης Δημήτρης, ο κ. Στέργιος Τζίντζιος, και ο κ. Μάριος Κουνδουράκης, οι οποίοι και ανάλυσαν στους πολίτες, όλα τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα, καθώς και όλες τις θέσεις του πολιτικού φορέα.

Παράλληλα τονίστηκε το χρέος του ευρωβουλευτή της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, από την πρώτη στιγμή που θα μπει στην ευρωβουλή, το οποίο περιλαμβάνει λεπτομερή έλεγχο κάθε κοινοπραξίας που έχει υπογραφτεί και αφορά την Ελλάδα, όπως και λογιστικό έλεγχο των ταμείων της Ε.Ε.

Η ομιλία έλαβε χώρα στην πλατεία του Περάματος, και τα καφενεία γέμισαν με κόσμο, και αρκετοί κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και παρακολουθούσαν.
Το Έθνος των Ελλήνων ενώνεται, μέρα με την μέρα, όλοι οι πολίτες ενημερώνονται και συστρατεύονται με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, που είναι η μοναδική εκπροσώπηση όλων των Ελλήνων, χωρίς να χωρίζονται σε ομάδες κομματιδίων, όπως μέχρι στιγμής γινόταν.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video