ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Γιάννης Πατραμάνης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ο Γιάννης Πατραμάνης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα νέος, εργατικός και ιδιαίτερα αξιόλογος υποψήφιος συνεχίζει να ενισχύει την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

 

Πρόκειται για τον Γιάννη Πατραμάνη, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μονής, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Γιάννης Πατραμάνης έχει καταφέρει πολλά και σημαντικά επιτεύγματα στη Μονή τα τελευταία χρόνια. Άνθρωπος μεθοδικός και δραστήριος, άριστος γνώστης των ζητημάτων του τόπου και με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, έχει συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής του Μαλεβιζίου. Ταυτόχρονα όμως είναι και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και με σωστό προγραμματισμό και σκληρή δουλειά, έχει ολοκληρώσει ένα πλήθος έργων και παρεμβάσεων στην περιοχή.

 

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα πολύ καλός συνεργάτης, αξιόπιστος και εργατικός, ο Γιάννης Πατραμάνης συνεχίζει μαζί μας και ενισχύει με την παρουσία του τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο Πρόεδρο, έναν άνθρωπο με σημαντική και πολύπλευρη κοινωνική προσφορά, αγαπητό σε όλους και με πολλές ικανότητες. Μαζί και με τον Γιάννη, συνεχίζουμε την προσπάθεια, συνεχίζουμε τον αγώνα και κάνουμε το Μαλεβίζι μοντέλο ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα. Με σεβασμό στον πολίτη, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, διαφάνεια και αξιοπιστία, προχωράμε μπροστά! Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά τον αγαπητό Γιάννη Πατραμάνη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video