ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Συνεδριάζει στο Δημοτικό Κατάστημα Ηρακλείου (αίθ. Ελευθ. Βενιζέλου) απόψε, Δευτέρα 01 Απριλίου 2019 και ώρα 17:55 το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου με 13 θέματα στην ημερήσια του διάταξη. Αναλυτικότερα:

1. Δικαιούχοι Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) έτους 2015 της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.
2. Εξειδίκευση πίστωσης για τον Κ. Α. 00-6823.001.
3. Έγκριση Πρωτοκόλλου Παραλαβής παρεχόμενων Υπηρεσιών. (ΕΛΤΑ)
4. Διακανονισμός οφειλών δημοτών.
5. Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής και παρακολούθησης συμβάσεων παροχής Υπηρεσιών.
6. Έγκριση της μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Διαμόρφωση τμήματος οδού Ψαρομιλίγκων, έως την συμβολή της με τις οδούς Μιχελιδάκη και Βουρβάχων».
7. Έγκριση παράτασης διάρκειας της με αριθμό πρωτοκόλλου 27.460/28-03-2018 σύμβασης που αφορά την προμήθεια υλικών Αλουμινίου του έργου αυτεπιστασίας με τίτλο «Συντήρηση κτιρίων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης»
8. Εξειδίκευση της δαπάνης «Τουριστική προβολή του Δήμου σε ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο της υλοποίησης του «Επικοινωνιακού Σχεδίου Τουριστικής προβολής 2019».
9. Έγκριση πρωτοκόλλου καλής εκτέλεσης των εργασιών του αντικειμένου σύμβασης παροχής υπηρεσιών για την «Προμήθεια ειδικού εξοπλισμού συσκευασίας έργων τέχνης».
10. Προσθήκη μελών στην Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου Β΄ φάση Π.ΣΚ.Η.
11. Έγκριση καταβολής προστίμων μετά από τον τεχνικό έλεγχο του ΚΤΕΟ των οχημάτων του Δήμου μας έτους 2019 και έγκριση των επισκευών.
12. Έγκριση τροποποίησης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Ηρακλείου με την 7η ΥΠΕ.
13. Εξειδίκευση πίστωσης για την μετάβαση του κ. Μικράκη Στυλιανού στην Αθήνα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video