ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέο δίκτυο ύδρευσης για Αμμουδάρα Παλαιόκαστρο και Βαθειώτη στο Γάζι

Νέο δίκτυο ύδρευσης για Αμμουδάρα Παλαιόκαστρο και Βαθειώτη στο Γάζι

Στην αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης που κατεβαίνει από την περιοχή του Κουμπε και υδροδοτεί την Αμμουδάρα και το Παλαιόκαστρο, αλλά και στην κατασκευή νέου δικτύου στην οδό Κυβέλης, στην περιοχή Βαθειώτη στο Γάζι, προχώρησε η Δ.Ε.Υ.Α.Μ.

 

Πρόκειται για σημαντικές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν από πόρους και μέσα της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. με στόχο τόσο την εξοικονόμηση νερού από τις διαρροές, όσο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας κατοίκων και επιχειρηματιών των παραπάνω περιοχών. Τα συγκεκριμένα έργα, εντάσσονται στο ευρύτερο πρόγραμμα που υλοποιεί η Δ.Ε.Υ.Α.Μ. και η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αντικαταστήσει πολλά χιλιόμετρα δικτύων στο Γάζι αλλά και σε οικισμούς του Δήμου Μαλεβιζίου.

 

Της εργασίες στην περιοχή Βαθειώτη επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Γιάννη Ντουλάκη και τον Δ/ντη της δημοτικής επιχείρησης Γιώργο Κουγιουμουτζάκη, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και σε δηλώσεις του τόνισε: «Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τις προσπάθειες βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών μας και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου. Το συγκεκριμένο κεντρικό δίκτυο εξαιτίας της παλαιότητάς του, παρουσίαζε συνεχώς ζημιές και διαρροές, ενώ στην περιοχή της οδού Κυβέλης, ικανοποιήσαμε ένα δίκαιο και πάγιο αίτημα των κατοίκων, κάτι για το οποίο είχαμε δεσμευτεί. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππο Σαββάκη, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Ντουλάκη, τον Δ/ντη Γιώργο Κουγιουμουτζάκη, όλα τα στελέχη και το προσωπικό της δημοτικής μας επιχείρησης, που με ίδιους πόρους και μέσα κατάφεραν αυτά τα αποτελέσματα».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video