ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στήριξη Κουράκη για το Δήμο

Στήριξη Κουράκη για το Δήμο

«Όπως πολύ σωστά έχει τονίσει ο Πρόεδρος της ΝΔ, οι περιφερειακές εκλογές είναι άκρως πολιτικές επιλογές. Οι περιφερειάρχες που θα προκύψουν θα κληθούν να συνεργαστούν με την αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για την υλοποίηση του μεγάλου αναπτυξιακού σχεδίου που έχουμε για όλη την χώρα. Όλοι θα κριθούν με βάση τη θέση τους απέναντι σε αυτές τις κεντρικές εκλογές», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη 101,5 και τον δημοσιογράφο κ. Μανώλη Αργυράκη, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν.Δ. κ. Νίκος Χαρδαλιάς.
Βασικά σημεία συνέντευξης:

«Σε επίπεδο περιφερειών, η Νέα Δημοκρατία κάνει αδιαπραγμάτευτες πολιτικές επιλογές. Σε επίπεδο δήμων υπάρχει μεγαλύτερη αυτονομία και εμπιστοσύνη στις τοπικές κοινωνίες. Αυτό που πρέπει να καταστεί ξεκάθαρο είναι η ανάγκη νηφαλιότητας και ψυχραιμίας από τα στελέχη μας, που δίνουν τον αγώνα τους σε κάθε περιοχή, και να υπάρχει προσήλωση στον Β’ γύρο.»

Ο ίδιος κάλεσε τους Κρητικούς να στηρίζουν την υποψηφιότητα του Αλέξανδου Μαρκογιαννάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στην Περιφέρεια Κρήτης, καλούμε όλους να στηρίξουν την υποψηφιότητα ενός νέου και ικανού ανθρώπου, με όραμα για την Κρήτη, του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, απέναντι σε ένα περιφερειάρχη που θεωρούμε ότι δεν είναι τόσο επιτυχημένος όσο προσπαθεί να προβάλλει. Άλλωστε συγχωνεύτηκε και με το ΣΥΡΙΖΑ.»

Για τον Δήμου Ηρακλείου:

«Η ΝΔ καταρχήν δεν διορίζει δημάρχους. Σε ό,τι αφορά το Ηράκλειο, αξιολογούμε ως μη θετική την θητεία του κ. Λαμπρινού, πλην μικρών εξαιρέσεων. Με ιδιαίτερη προσοχή, σε διαβούλευση με τα στελέχη μας, και δεδομένου ότι δεν κατέστη εφικτό να έχουμε ένα σχήμα με επικεφαλής από την δική μας πολιτική οικογένεια, προχωρήσαμε στην αξιολόγηση των υπόλοιπων υποψηφιοτήτων που είχαν ήδη εκδηλωθεί.»

 

«Με γνώμονα και βασικά κριτήρια την αυτοδιοικητική εμπειρία, την ηγετική γνώση και επάρκεια, τη κουλτούρα συνεργασίας που διαχρονικά δείχνει να τον διακατέχει, τη προφανή διάθεση για ανανέωση, αλλά κυρίως τον προγραμματικό του λόγο και το πλαίσιο προτεραιοτήτων που θέτει για το Ηράκλειο μέσα από τις εξαγγελίες του αξιολογούμε θετικά και εμπιστευόμαστε στις επόμενες δημοτικές εκλογές την ανεξάρτητη, θεωρούμε και πολυσυλλεκτική, υποψηφιότητα του Γιάννη Κουράκη. Προσβλέπουμε σε έναν έντιμο συνομιλητή, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, που θα ωφελήσει το Ηράκλειο.», πρόσθεσε ο ο Γραμματέας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν.Δ. κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

«Όσο αφορά στελέχη που βρίσκονται ή θα βρίσκονται σε άλλους σχηματισμούς, υπάρχει απόλυτος σεβασμός στο δικαίωμα του κάθε αυτοδιοικητικού στελέχους μας να δώσει το δικό του αγώνα, από εκεί που εκείνος θα αποφασίσει. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κριτήρια, υπάρχει ανάγκη προσήλωσης και ψυχραιμίας. Και υπενθυμίζουμε ότι βασικός μας γνώμονας η ενότητα της παράταξης και η επίτευξη του βασικού μας στόχου που είναι μια κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video