ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η αλήθεια δεν είναι ούτε μακέτα ούτε όνειρο...

Η αλήθεια δεν είναι ούτε μακέτα ούτε όνειρο...

"Τα έργα στον κόλπο του Δερματά και η ανάπλαση σε Ίδης – Δικαιοσύνης ήρθαν και πάλι στην επικαιρότητα, κατά τρόπο δυσάρεστο. Και δυστυχώς επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά την ανικανότητα της Δημοτικής αρχής να προγραμματίσει και να ολοκληρώσει τις όποιες παρεμβάσεις της στους προβλεπόμενους χρόνους

Στο έργο επί της Ίδης- Δικαιοσύνης δόθηκε παράταση 6 μηνών (χωρίς να ζητηθεί από τον ανάδοχο) ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα έχει εκτελεστεί μόνο το 40 % του έργου .

Για δε το έργο στο κόλπο του Δερματά , παρά τις επισημάνσεις που κάναμε ως Δημοτική Κίνηση για την ανάγκη εκπόνησης μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων , η Δημοτική αρχή « κατάφερε » να μπλοκαριστεί και αυτό από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, διακόπτοντας έτσι την περάτωση του .

Παρ όλα αυτά η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης μέσω μετάθεσης ευθυνών και αστήρικτων δικαιολογιών , ανακοινώσεων και παρουσίασης μακετών για… μελλοντικά έργα

Τα έργα θέλουν αποτελεσματικότητα, προγραμματισμό και κατάλληλη αξιοποίηση δυναμικού και πόρων που δυστυχώς η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν διαθέτει .

Οι Ενεργοί Πολίτες, με συνεχείς παρεμβάσεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, υπέδειξαν λύσεις και δράσεις ώστε γενικότερα τα έργα στην πόλη μας και ειδικότερα τα έργα σε Δερματά και στο κέντρο του Ηρακλείου να εκτελεστούν στο χρόνο που προβλέπουν οι συμβάσεις και η ποιότητα τους να είναι αυτή που επιβάλλουν οι προδιαγραφές και οι μελέτες τους, όμως δεν εισακούστηκαν."


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video