ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας Τοπικές Κοινότητες του Δήµου Μινώα Πεδιάδας

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας Τοπικές Κοινότητες του Δήµου Μινώα Πεδιάδας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκαν οι Τοπικές Κοινότητες Σκινιά , Καραβάδου, Δεµατίου, Καστελλιανών και Γαρίπας , ύστερα από σχετικό αίτηµα που υπέβαλε µε τη σύµφωνη γνώµη του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη,  ο Δήµαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης προς την Περιφέρεια Κρήτης, για την αντιµετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από έντονα πληµµυρικά φαινόµενα που εκδηλώθηκαν στις παραπάνω περιοχές από τις 5-7 Απριλίου 2019.

Η απόφαση του Γενικού Γραµµατέα Πολιτικής Προστασίας αφορά την άµεση διαχείριση των συνεπειών από καταστροφές που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόµενα όπου οι ζηµιές στις καλλιέργειες, στο ζωικό κεφάλαιο αλλά και στις υποδοµές του Δήµου ήταν ιδιαίτερα σοβαρές.

Συγκεκριµένα, όπως προβλέπει η απόφαση που υπέγραψε ο Γενικός Γραµµατέας Πολιτικής Προστασίας, η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ηµεροµηνία εκδήλωσης των φαινοµένων και για έξι (6) µήνες, δηλαδή µέχρι και τις 7 Οκτωβρίου 2019, ενώ άµεσα αναµένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες καταγραφής και αποζηµίωσης των πληγέντων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video