ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο επίκεντρο για πολλαπλή αξιοποίηση από το Δήμο κτίριο του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Ροδιάς

Στο επίκεντρο για πολλαπλή αξιοποίηση από το Δήμο κτίριο του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Ροδιάς

Την απόφαση να εξετάσει τη δυνατότητα αγοράς του κτιρίου του ελαιουργείου του Συνεταιρισμού Ροδιάς που βρίσκεται στην καρδιά του οικισμού, έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου στην τελευταία του συνεδρίαση.

 

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με τα μέλη του Συνεταιρισμού, τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο της Ροδιάς για να διερευνηθεί αυτή η προοπτική και εφόσον υπάρχει η θετική πρόθεση των τοπικών φορέων, θα ακολουθήσει η αξιολόγηση του ακινήτου από τους αρμόδιους ορκωτούς εκτιμητές.

Πρόκειται για ένα κτίριο 760 περίπου τετραγωνικών μέτρων που μπορεί να καλύψει πολλές ανάγκες, όπως να λειτουργήσει ως πολυχώρος εκδηλώσεων με αμφιθέατρο, να στεγάσει ένα νέο νηπιαγωγείο (και να μετατραπεί το νυν νηπιαγωγείο σε βρεφικό και παιδικό σταθμό), να στεγάσει μια βιβλιοθήκη και γενικότερα να λειτουργεί ως ένας λειτουργικός χώρος προς όφελος όλων των κατοίκων της Ροδιάς.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Οι αναπλάσεις ανάλογων κτιρίων και η μετατροπή τους σε χώρους παιδείας, πολιτισμού και αναψυχής για τους κατοίκους των οικισμών μας, είναι μια τακτική που προσθέτει αξία, βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και συμβάλει στην ανάπτυξη των οικισμών μας. Εδώ στη Ροδιά, εφόσον η διαδικασία που ξεκινήσαμε έχει την επιθυμητή κατάληξη, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια τέτοια κυψέλη χαράς και δημιουργίας για μικρούς και μεγάλους. Η βούληση υπάρχει, η διαδικασία ξεκίνησε και ελπίζω να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για την τοπική κοινωνία».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video