ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μ. Συντυχάκη στις υπηρεσίες αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης στο Ηράκλειο

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μ. Συντυχάκη στις υπηρεσίες αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης στο Ηράκλειο

Την Τρίτη 9/4 πραγματοποιήθηκε περιοδεία κλιμάκιου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μ. Συντυχάκη βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης, αποτελούμενο από τους Δ. Βρύσαλη, υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, Σ. Πευκιανάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Ηρακλείου και Μ. Δανδουλάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου, με τη Λαϊκή Συσπείρωση στις υπηρεσίες της αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης στο Ηράκλειο και συζήτησε με τους εργαζόμενους για την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα των δημόσιων υπηρεσιών καθώς και τα εργασιακά τους ζητήματα, τη στάση των περιφερειακών και δημοτικών αρχών σε αυτά.

Ο Μ. Συντυχάκης στην συζήτηση με τους εργαζόμενους στις διοικητικές υπηρεσίες σημείωσε ότι διεκδικούμε την ψήφο τους σαν το καθαρό κόμμα που πάντα έλεγε και λέει την αλήθεια στον κόσμο και πάντα κινείται στην διαφάνεια και έχει δείξει συνέπεια στον λόγο του για το δίκιο της λαϊκής οικογένειας και των εργαζομένων και ζήτησε να αναλογιστούν πως θα είναι τα πράγματα τη μέρα μετά τις εκλογές αν πει για άλλη μία φορά μία κυβέρνηση πως είναι έχει τη λαϊκή εντολή να περνούν τα μνημόνια και οι πολιτικές της ΕΕ. Επίσης πρόσθεσε ότι πρέπει να σκεφτούν επίσης σοβαρά την ώρα που όλα τα ΜΜΕ προβάλλουν μόνο το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, να ξεπεράσουν τα διλήμματα που τους βάζουν και να σκεφτούν όχι τον καλύτερο διαχειριστή της ανέχειας της αλλά το ποιος θα υπερασπιστεί τα λαϊκά συμφέροντα την επόμενη των εκλογών .

Ενώ στο τέλος τους κάλεσε να μην πέσουν στην παγίδα των δήθεν «ανεξάρτητων» και «υπερκομματικών» υποψηφίων, οι οποίοι απλά μεταφέρονται από τον έναν συνδυασμό στον άλλον, αλλά δεν αλλάζουν την αντιλαϊκή πολιτική που υπηρετούν. «Εμείς, τόνισε ερχόμαστε ενιαία και σας καλούμε να στηρίξετε τη Λαϊκή Συσπείρωση, τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ» γιατί η ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές, του ΚΚΕ παντού σημαίνει δυνάμωμα των αγώνων για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας, για να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη μέρα στους αγώνες που θα δώσουμε!.
Η ίδια η πείρα δείχνει ότι μπορούμε να βάζουμε εμπόδια, να μετράμε μικρές νίκες, να καθυστερούμε. Αρκεί φυσικά να έχουμε ξεκάθαρο ότι η διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών δεν είναι ζήτημα διαπραγμάτευσης αλλά πάλης.»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video