ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Ασημίνα Κεφαλά – Κόνδυλα στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου

Η Ασημίνα Κεφαλά – Κόνδυλα στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου

Από το χώρο του αθλητισμού είναι η νέα υποψηφιότητα που έρχεται να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου. Πρόκειται για τη γυμνάστρια Ασημίνα Κεφαλά – Κόνδυλα, μόνιμο κάτοικο Ρεθύμνου από το 1998 όπου επέστρεψε από την Αθήνα προκειμένου να ζήσει μόνιμα στη γενέτειρα της μητέρας της Κυριακής Μυγιάκη.

Η Ασήμινα Κεφαλά – Κόνδυλα ήταν πρωταθλήτρια στίβου και σήμερα γυμνάστρια, δασκάλα Pilates και Zumba, αλλά και βοηθός προπονητή Ζίου-Ζίτσου και Παγκρατίου Αθλήματος, στον ΑΣΜΤ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «Ο ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ».

Η αγάπη της για τον αθλητισμό προέρχεται από την οικογένειά της, αφού ως πρότυπο είχε και έχει πάντα το θείο από την πλευρά της μητέρας της, το Ρεθεμνιώτη χρυσό ολυμπιονίκη Στέλιο Μυγιάκη.

Η κ. Κεφαλά είναι παντρεμένη με τον προπονητή Μαχητικών Τεχνών Νεκτάριο Κόνδυλα και έχουν αποκτήσει δίδυμες κόρες.

Μιλώντας η ίδια για την απόφασή της να συμμετέχει στις αυτοδιοκητικές εκλογές, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ πως ο αθλητισμός και ο υγιής πρωταθλητισμός (όπου υπάρχει ταλέντο) θα πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων από την παιδική και εφηβική ηλικία έως ακόμη και την 3η ηλικία. Για αυτό, θα πρέπει να υπάρχουν σε όλες τις δομές ανάλογα τις ανάγκες τους, προσαρμοσμένα αθλητικά προγράμματα και εύκολη πρόσβαση σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις».

Στη συνέχεια αναφερόμενη στο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων υπογράμμισε «Άλλη μεγάλη μου αγάπη είναι τα ζώα και θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών που αφορούν σε θέματα τόσο των αδέσποτων όσο και των δεσποζόμενων ζώων. Επίσης σημαντική είναι η δημιουργία βάσης δεδομένων καταγραφής δεσποζόμενων, αλλά μια οργανωμένης μονάδα περίθαλψη και προσωρινής στέγασης των αδέσποτων.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι στο πρόσωπο του Θοδωρή είδα έναν άνθρωπο με ήθος και αξίες οπότε ήταν μονόδρομος για εμένα να δεχτώ την πρόταση του και να συμμετάσχω στον συνδυασμό του. Θοδωρή σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες. Θα βάλω τα δυνατά μου, μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μου να αποδείξουμε πως όχι απλά το Ρέθυμνο Αξίζει, αλλά το Ρέθυμνο Αξίζει μόνο τα καλύτερα και μόνο από τους καλύτερους».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video