ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έπεσε πάνω στα σταθμευμένα οχήματα

Έπεσε πάνω στα σταθμευμένα οχήματα

«Τρελή» πορεία διέγραψε το βράδυ της Δευτέρας ένα φορτηγάκι (κλούβα) σε περιοχή του Ηρακλείου με αποτέλεσμα να πέσει αρχικά πάνω σε δυο σταθμευμένα οχήματα.

Το περιστατικό συνέβη στη περιοχή του Πόρου λίγο μετά τις 21:30 όταν το συγκεκριμένο όχημα διέγραψε μια «τρελή» πορεία σε στενό δρόμο της περιοχή αρκετά πολυσύχναστο όμως. Το όχημα έπεσε αρχικά σε δυο αυτοκίνητα σταθμευμένα ενώ προκάλεσε μικρότερες ζημιές σε άλλα δυο. Ο οδηγός στη συνέχεια ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, δεν σταμάτησε, για να διαφύγει στη συνέχεια κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε πεζοδρόμιο με τον τροχό του να διαλύεται. Ωστόσο, ούτε το πεζοδρόμιο ήταν ικανό να τον σταματήσει και απλά συνέχισε την τρελή του πορεία.

Όπως ήταν φυσικό ολόκληρη η γειτονιά ξεσηκώθηκε από το περιστατικό και βγήκε στο δρόμο και όλο αυτό έμοιαζε σαν πρωταπριλιάτικο αστείο. Μάλιστα κάποιοι κάτοικοι προσπάθησαν να ακολουθήσουν το όχημα και να σταματήσουν τον οδηγό κάτι που δεν κατέστη δυνατό.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίοι και λίγα λεπτά αργότερα εντόπισαν το όχημα και τον οδηγό. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video