ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξανά υποψήφιος για το Δήμο Οροπεδίου ο Γ . Στεφανάκης

Ξανά υποψήφιος για το Δήμο Οροπεδίου ο Γ . Στεφανάκης

«Συνεχίζουμε ακόμα καλύτερα, ακόμα πιο δημιουργικά, και έχουμε πολλά να κάνουμε τόσο για εμάς όσο και για τις επόμενες γενιές. Έχουμε βάλει τις βάσεις και στόχος μας είναι το Λασίθι να είναι ελκυστικό, για τους νέους ανθρώπους που ποθούν να παραμείνουν- να επιστρέψουν όσοι έχουν φύγει, και να υλοποιήσουν το δημιουργικό όραμά τους στον τόπο μας», επισημαίνει ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου σε ομιλία του που ανακοινώνει ξανά την υποψηφιότητά του για το Δήμο.

Αναλυτικά η ομιλία του:

“Φίλες και φίλοι συνοδοιπόροι είμαστε όλοι.

Το οροπέδιο Λασιθίου αποτελεί σταθμό και σημείο αναφοράς για όλους εμάς. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά, πολλά περισσότερα από αυτά που ενδεχομένως μας χωρίζουν και είναι αυτές οι έννοιες που μας βοηθούν ώστε αποτελεσματικά να συνθέσουμε και να συνεχίσουμε να προβάλουμε μια νέα ατζέντα ανάπτυξης για τον τόπο μας.

Είναι Λασιθιώτης κάθε ένας που αγαπάει το Οροπέδιο Λασιθίου και φιλοδοξεί ότι εδώ θα υλοποιήσει τα οράματα και τους στόχους του. Εμείς αποδείξαμε με το έργο μας πόσο αγαπάμε τον τόπο μας και ακόμα θεωρούμε ότι χρωστάμε σε αυτόν πολλά, τα οποία όλοι μαζί με συνεργασία και συνέργεια μπορούμε να κάνουμε πράξη με γνήσιο εφικτό όραμα και στοχασμό.

Κανένας μας δεν περισσεύει και δεν παραιτείται από τον προσωπικό και συλλογικό του αγώνα. Με τους συνεργάτες μου, τους παραγωγικούς φορείς αλλά και όλους τους πολίτες του Οροπεδίου Λασιθίου έχουμε τη δύναμη να δώσουμε τον συλλογικό αγώνα για το καλύτερο μέλλοντου τόπου.

Μαζί σας, με την υποστήριξή σας, έχουμε τη θέληση, τη δύναμη, τη γνώση και το σθένος να πάμε το Οροπέδιο Λασιθίου ένα βήμα μπροστά.

Έχουμε αποδείξει όχι μόνο με τις τεχνοκρατικές λύσεις στα προβλήματα της ζωής αλλά και με την προσωπική αναφορά στον Λασιθιώτη, πως αν αναπτύξουμε τον διάλογο και μιλήσουμε ανοικτά, θα εντοπίσουμε τις λύσεις, αυτές που απαιτούνται, μέσα από την ίδια την κοινωνία. Σας καλούμε να δώσουμε φωνή και βήμα σε όλα όσα εκφράζουμε και αγωνιούμε εμείς οι Λασιθιώτες στην καθημερινότητά μας.

Και ξέρετε κάτι; γνωρίζετε ότι, τις περισσότερες φορές οι πιο καλές, οι πιο απλές, οι πιο σίγουρες απαντήσεις και λύσεις σε όλα τα ζητήματα προκύπτουν από το «εμείς, όλοι μαζί μπορούμε» και όχι από το γεμάτο έπαρση εγώ.
Μαζί σας καταφέραμε και ξεπεράσαμε μεγάλα εμπόδια στην λειτουργία του δήμου. Το Οροπέδιο Λασιθίου έχει ήδη προχωρήσει σε αναπτυξιακή τροχιά και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Σεβόμαστε τον μόχθο των προγόνων μας και συνδιαμορφώνουμε τις συνθήκες ώστε να προσδώσουμε την υπεραξία και την αναγνωρισιμότητα που αναλογεί πρώτα στον άνθρωπο, στον τόπο, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Πιστεύουμε βαθειά ότι η καλύτερη απάντηση σε όλα, έρχεται μέσα από την διαβούλευση και το δημοκρατικό διάλογο, στις δομές της αυτοδιοίκησης και στην καθημερινότητά μας. Ο ανοικτός διάλογος η δημοκρατία και η διαφάνεια, είναι οι μεγαλύτερες αξίες που υποστηρίζουμε, γιατί με αυτές αποκτά νόημα το έργο και η προσφορά, του καθενός από εμάς.

Είμαστε μαζί για να αναζητήσουμε και να βρούμε λύσεις σε μια σειρά ζητημάτων πρώτης γραμμής. Όπως για παράδειγμα, η περαιτέρω στήριξη του πρωτογενή τομέα, η υγεία και η ασφάλεια του πολίτη, η τουριστική ανάπτυξη του τόπου, η ενδυνάμωση και η πρόκριση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας κυρίως των νέων, αλλά και η κινητοποίηση τους στον ευρύτερο παραγωγικό τομέα, η υποστήριξη και χρηματοδότηση νέων έργων βελτίωσης της ποιότητας ζωής και αξιοποίησης των πόρων της κοινωνικής οικονομίαςκαι του φυσικού περιβάλλοντος.

Στις προθέσεις μας είναι ακόμη όχι μόνο το πώς θα διεκδικήσουμε αρμοδιότητες και πόρους από το κεντρικό κράτος αλλά και ποιες θα είναι αυτές καθώς και σε ποια κατεύθυνση θα αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας προσφέρονται.
Έχουμε υποχρέωση ο Πολιτισμός να αναδεικνύεται από όλους μας τιμώντας τους προγόνους μας που μεγαλούργησαν και τιμήθηκε η κληρονομιά τους από τις επόμενες γενιές, διασώζοντας την.
Ε

ίναι γεγονός ότι τελευταία δοκιμάστηκαν σκληρά, οι αντοχές τόσο των κατοίκων όσο και των δομών, όχι μόνο στον τόπο μας αλλά σε ολόκληρη την Κρήτη και την Ελληνική επικράτεια. Αντιμετωπίσαμε τις προκλήσεις και τα εμπόδια με μοναδικό γνώμονα το κοινό συμφέρον του τόπου και των ανθρώπων του. Εξασφαλίσαμε τις κοινωνικές δομές και τις υπηρεσίες του δήμου. Θωρακίσαμε τις υπηρεσίες μας και διασφαλίσαμε την αυτονομία μας. Εξασφαλίσαμε χρηματοδοτήσεις μέσω Εθνικών και Ευρωπαϊκών επενδύσεων, σε μια περίοδο παρατεταμένης ύφεσης για την επόμενη μέρα στο σύνολο των παραγωγικών πυλώνων ανάπτυξης. Επενδύσαμε στην αναβάθμιση των δομών εξυπηρέτησης της καθημερινότητας του πολίτη τόσο στις υπηρεσίες όσο και στις δομές του δήμου. Επιλύσαμε προβλήματα της καθημερινότητας και φροντίσαμε να αναβαθμίσουμε τις δομές της παιδείας, της υγείας, της ασφάλειας, της υγιεινής, της τρίτης ηλικίας, του αθλητισμού.

Ως επικεφαλής μιας αποτελεσματικής προσπάθειας που καταφέρνει να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και τα προβλήματα που παρουσιάζονται με μοναδικό σκεπτικό την οριστική επίλυση και το κοινωνικό όφελος, συντάσσομαι με τους ανθρώπους που, στοχάζονται, μοχθούν, ανησυχούν, αγωνίζονται, ονειρεύονται που υποφέρουν, και μπορεί ακόμα να βρίσκονται στο οικονομικό και κοινωνικό περιθώριο αλλά κρατούν ψηλά την αξιοπρέπεια, την περηφάνια τους και δεν παραχωρούν τα κεκτημένα ούτε κάνουν εκπτώσεις ήθους και αξιών.

Το όραμα για τον τόπο και τους ανθρώπους δεν περιορίζεται μόνο στο αύριο. Προγραμματίζουμε και σχεδιάζουμε πέρα από αυτό για μεγαλύτερη προοπτική ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα. Κοιτάμε το αύριο κατάματα, με αισιοδοξία, είμαστε έτοιμοι, δημιουργικοί γιατί ο τόπος μας έχει άξιο ανθρώπινο δυναμικό.

Για όλα τα παραπάνω –αναγνωρίζω, τιμώ και σας ευχαριστώ- ήρθαν με την στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.
Συνεχίζουμε ακόμα καλύτερα, ακόμα πιο δημιουργικά, και έχουμε πολλά να κάνουμε τόσο για εμάς όσο και για τις επόμενες γενιές. Έχουμε βάλει τις βάσεις και στόχος μας είναι το Λασίθι να είναι ελκυστικό, για τους νέους ανθρώπους που ποθούν να παραμείνουν- να επιστρέψουν όσοι έχουν φύγει, και να υλοποιήσουν το δημιουργικό όραμά τους στον τόπο μας.

Είμαστε η δημοτική έκφραση που δημιουργήθηκε και λειτουργεί για να παραμείνει και θα μας δικαιώσετε εσείς, με την υποστήριξή σας για άλλη μια φορά, ως ένα ενεργό κύτταρο δράσης, δημόσιας διαβούλευσης και διαλόγου στον τόπο μας.
Η δημοτική μας ομάδα, το «Λασιθιώτικο κάλεσμα» έμαθε όχι μόνο να συζητάει αλλά και να διεκδικεί ώστε να πρωταγωνιστεί στα δρόμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το αποδεικνύουμε με τους ενεργούς πολίτες οι οποίοι με την καθημερινή τους δράση και συμμετοχή, δηλώνουν την εμπιστοσύνη τους ότι μέσα από συλλογικές και δημοκρατικές  διαδικασίες, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου μπορεί να συνεχίσει την πορεία ανάπτυξης που όλοι μαζί χαράζουμε. Ο Δήμος μας μπορεί και πρέπει να είναι ο φορέας μιας άλλης πολιτισμικής και πολιτιστικής αντίληψης.
Μας οπλίζετε με δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα.
Εκφράζουμε και καταθέτουμε την αγάπη, το σεβασμό και την υποχρέωσή μου απέναντί σας.

Με εκτίμηση
Ιωάννης Γ. Στεφανάκης


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video