ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας και με τον ΟΛΗ

Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας και με τον ΟΛΗ

Συνάντηση με την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας αλλά και με την Διοίκηση του ΟΛΗ πραγματοποίησε σήμερα στο Ηράκλειο ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

-Στη συνάντηση με την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας ο Νίκος Ηγουμενίδης ενημερώθηκε διεξοδικά για τις παρατηρήσεις της Ένωσης σχετικά με το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, και τα σχετικά άρθρα που αφορούν τους Αξιωματικούς. Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τον κλάδο των Αξιωματικών της Αστυνομίας, μεταξύ αυτών και το μισθολογικό.

Από την Ένωση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Στυλιανός Καρακούδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Πέτρος Ζερβάκης και ο κ. Ιωάννης Μαραβελάκης (μέλος).

-Κατά την επίσκεψη του στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, ο Νίκος Ηγουμενίδης είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Απόλλωνα Φιλιππή.

Ο κ.Φιλιππής ενημέρωσε τον βουλευτή για τις διαδικασίες τροποποίησης της χερσαίας ζώνης, για το master plan του λιμανιού και την δημιουργία μαρίνας σκαφών αναψυχής και υδατοδρομίου (για το τελευταίο υπάρχει μελέτη).

Στη συνάντηση τονίστηκε ότι το εμπορικό κομμάτι του λιμανιού έχει ενισχυθεί πρόσφατα από προσωπικό, χειριστές και τεχνίτες μηχανημάτων, αλλά και από τον ανάλογο εξοπλισμό. Παρά την ενίσχυση όμως εξακολουθεί να υφίσταται το ζήτημα της έλλειψης του προσωπικού.

Επίσης, ο βουλευτής, ως Συντονιστής της ΕΠΕΚΕ Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε και ενημερώθηκε από τον κ.Φιλιππή για την πορεία της κρουαζιέρας στο Ηράκλειο, η οποία βρίσκεται σε μεγάλη ανάκαμψη.

Στη συζήτηση δεν παραλείφθηκε και το θέμα της περαιτέρω αξιοποίησης του λιμανιού καθώς και των επενδύσεων. Τέλος, στο τραπέζι τέθηκε και το ζήτημα της μαρίνας των Μαλλίων και το τουριστικό αγκυροβόλιο του Τσούτσουρα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video