ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στα Καμίνια οι Ενεργοί Πολίτες

Στα Καμίνια οι Ενεργοί Πολίτες

Στην περιοχή των Καμινίων και κοντά στους κατοίκους της βρέθηκε χθες το βράδυ ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες», Ηλίας Λυγερός, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της Κίνησης.
Θεωρώντας πως η άμεση επαφή με τους δημότες, ώστε να αφουγκραστεί από κοντά τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, αποτελεί πρώτιστη υποχρέωση του, ο κ Λυγερός επισκέφθηκε καταστήματα και καφενεία των Καμινίων και συζήτησε με τους πολίτες πως μπορεί η παραμελημένη αυτή από το Δήμο συνοικία του Ηρακλείου να αναβαθμιστεί.

Τα ζητήματα που του έθεσαν οι κάτοικοι πολλά και σημαντικά ξεκινώντας από την ανάπλαση της πλατείας των Καμινίων, τις διαρκείς διακοπές νερού λόγω βλαβών στο δίκτυο, την κακή κατάσταση του ασφαλτοτάπητα των δρόμων και φθάνοντας μέχρι το αίσθημα ανασφάλειας που τους διακατέχει καθώς η περιοχή τους σε αυτόν τον τομέα δεν εμφανίζει την καλύτερη δυνατή εικόνα. Η ανεργία και η φτώχεια εντείνει τα προβλήματα τους και τους κάνει να αισθάνονται «παιδιά ενός κατώτερου Θεού».

Ο κ Λυγερός τους παρουσίασε προτάσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα των Ενεργών Πολιτών, οι οποίες και μπορούν να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος των ζητημάτων που του τέθηκαν υποσχόμενος πως ως αυριανή δημοτική αρχή θα είναι κοντά στα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα τους. «Είναι ηθική μας υποχρέωση οι κάτοικοι σε κάθε γωνιά του Ηρακλείου να τυγχάνουν της ίδιας μεταχείρισης από πλευράς έργων και παρεμβάσεων που αναβαθμίζουν το επίπεδο της ζωής τους και κάνουν την καθημερινότητα τους πιο εύκολη», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Ηλίας Λυγερός.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video