ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διαπαραταξιακή επιτροπή δημοτικών εκλογών στο Δήμο Μαλεβιζίου

Διαπαραταξιακή επιτροπή δημοτικών εκλογών στο Δήμο Μαλεβιζίου

Έπειτα από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και πρόσκληση του Κώστα Τριγώνη, συστήθηκε και πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση η Διαπαραταξιακή Επιτροπή Δημοτικών Εκλογών του Δήμου Μαλεβιζίου.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε εκ μέρους της παράταξης «Νέοι Δρόμοι» ο Κώστας Τριγώνης, εκ μέρους της παράταξης «Ενωμένο Μαλεβίζι» ο Γιώργος Μαρκογιαννάκης, εκ μέρους της παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί» ο Νίκος Πατραμάνης, εκ μέρους της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Μιχάλης Χουστουλάκης, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφός.

Η επιτροπή συζήτησε όλα τα ζητήματα εν’ όψη των εκλογών και αποφασίστηκε να αποφευχθούν φαινόμενα ρύπανσης κάθε είδους (αφισορύπανσης, ηχορύπανσης, κλπ), να υπάρχει διαρκής συνεννόηση για τις δημόσιες εκδηλώσεις των συνδυασμών (ομιλίες, περιοδείες) και γενικότερα, να καταβληθεί κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά, μέσα στο πλαίσιο μιας πολιτισμένης ατμόσφαιρας κατά την προεκλογική περίοδο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video