ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παύση εργασιών στον κόλπο Δερματά

Παύση εργασιών στον κόλπο Δερματά

Την οριστική παύση των εργασιών στο έργο ανάπλασης του κόλπου του Δερματά αποφάσισε χθες η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι αδύνατο να προχωρήσει χωρίς την έγκριση μελέτης περιβαλλοντικών όρων.

Όπως είναι γνωστό, το έργο της ανάπλασης επιχειρήθηκε να προχωρήσει μέσα από το καθεστώς της κήρυξης του κέντρου της πόλης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που δρομολογήθηκε προκειμένου ο Δήμος να καταφέρει να αποκαταστήσει την κατάρρευση του πρανούς του παραλιακού δρόμου που απειλούσε τη δημόσια ασφάλεια.

Ωστόσο, οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης έκριναν ότι μια τόσο σημαντική παρέμβαση δεν είναι δυνατό να προχωρήσει χωρίς περιβαλλοντική μελέτη που θα μπορούσε να θέσει όρους και να διασφαλίσει μια σειρά ζητήματα όπως τον κυματισμό της θάλασσας.

Όπως είναι γνωστό, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση είχε ζητήσει με παρέμβασή της προς τη Λότζια εξηγήσεις σε ό,τι αφορά τους περιβαλλοντικούς όρους του έργου και ο Δήμος απάντησε στέλνοντας σχετικό φάκελο με όλα τα τεχνικά στοιχεία του έργου.

Ωστόσο, όπως προκύπτει, οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν πείστηκαν, ξεκαθαρίζοντας ότι ανακύπτουν μια σειρά ζητήματα στην περιοχή από την υλοποίηση της παρέμβασης αυτής που δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν χωρίς μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video