ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κουκιαδάκης: Αρνηθήκαμε και αρνούμαστε τον ασφυκτικό εναγκαλισμό των κομματικών μηχανισμών με τις τοπικές και περιφερειακές αρχές

Κουκιαδάκης: Αρνηθήκαμε και αρνούμαστε τον ασφυκτικό εναγκαλισμό των κομματικών μηχανισμών με τις τοπικές και περιφερειακές αρχές

Δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου, Ευριπίδη Κουκιαδάκη:

«Στις εκλογές του 2014 η Ν.Δ., όπως αποκαλύφθηκε τελευταία, υποστήριζε τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», αξιολογώντας αρνητικά, χωρίς να ανακοινώσει δημόσια την απόφαση αξιολόγησης, το έργο του προηγούμενου δημάρχου, τον οποίο είχε στηρίξει σιωπηρά στις εκλογές του 2010.

«Σε ότι αφορά το Ηράκλειο, μας είπε ο κ. Χαρδαλιάς, Γραμματέας του Τομέα Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. – αξιολογούμε ως μη θετική την θητεία του κ. Λαμπρινού, πλην μερικών εξαιρέσεων … Δεδομένου ότι δεν κατέστη εφικτό να έχουμε ένα σχήμα με επικεφαλής από τη δική μας πολιτική οικογένεια, προχωρήσαμε στην αξιολόγηση των υπολοίπων υποψηφιοτήτων … και εμπιστευόμαστε την υποψηφιότητα του Γιάννη Κουράκη, προσβλέποντας σε ένα έντιμο συνομιλητή».

Τον οποίον δεν «συνάντησαν» το 2014, όταν υποστήριξαν (σιωπηρώς) τη «Δύναμη Πολιτών», ούτε το 2019 ως υποψήφιο Περιφερειάρχη, όπως γράφτηκε χωρίς να διαψευσθεί.

Δεν είναι στις προθέσεις μας, δεν είναι άλλωστε αυτός ο ρόλος μας, να κρίνουμε τις επιλογές των κομμάτων, τον θεσμικό ρόλο των οποίων σεβόμαστε απολύτως, γι’αυτό άλλωστε συνομιλούμε δημόσια για την στήριξη των προτάσεών μας για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, τις θεσμικές αλλαγές στην αυτοδιοίκηση, το όραμά μας για την πόλη μας και την Κρήτη.

Αρνηθήκαμε και αρνούμαστε τον ασφυκτικό εναγκαλισμό των κομματικών μηχανισμών με τις τοπικές και περιφερειακές αρχές, που βρίσκουν την απόλυτη δικαίωσή τους στο Ηράκλειο.

Με την ευθύτητα και την ευθύνη που μας διακρίνει, οφείλουμε να αναρωτηθούμε καθυστερημένα, λόγω της χθεσινής «πρωταπριλιάς», κατά την οποία εθιμικά γίνεται άτυπος «διαγωνισμός» ψευδών ειδήσεων, η ανεξάρτητη παράταξη «Ηράκλειο 3-7-5-» (διάδοχο σχήμα της παράταξης «Ανοικτοί Ορίζοντες») και ο επικεφαλής της αποδέχονται το αποτέλεσμα της πρώτης ή της δεύτερης αξιολόγησης.

Οι πολίτες του Ηρακλείου, οι οποίοι είναι οι μόνοι που μπορούν να αξιολογήσουν αυθεντικά τις προτάσεις μας, το πρόγραμμά μας και τις συνεργασίες μας, πρέπει να γνωρίζουν.»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video