ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υποψηφιότητα Μιχάλη Σαρρή στο συνδυασμό του Στ. Αρναουτάκη στο Ρέθυμνο

Υποψηφιότητα Μιχάλη Σαρρή στο συνδυασμό του Στ. Αρναουτάκη στο Ρέθυμνο

Την υποψηφιότητα του Μιχάλη Σαρρή αντιδημάρχου Μυλοποτάμου και Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Ρεθύμνου, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο Μιχάλης Σαρρής με πολύχρονη και επιτυχή πορεία στα κοινά θα είναι υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου. Ο κ. Σαρρής σε δήλωση του εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του τονίζοντας: «Αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του Σταύρου Αρναουτάκη. Θεωρώ χρέος μου τη συμπόρευση με το συνδυασμό του στην Περιφέρεια για την συνέχιση του προγράμματός του για την Κρήτη. Ενός προγράμματος που συνδυάζει τα μεγάλα έργα και τη στρατηγική ανάπτυξης με την αντιμετώπιση της δύσκολης καθημερινότητας. Είμαι έτοιμος να προσφέρω σε αυτή την προσπάθεια τη γνώση και την εμπειρία της πολυετούς ενασχόλησης μου με τα κοινά. Στόχος είναι η ανάπτυξη, με την υλοποίηση ενός ρεαλιστικού στρατηγικού σχεδίου, που θα μετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία για το καλό των πολιτών, για τους νέους ανθρώπους, για όλες τις κοινωνικές τάξεις. Το Ρέθυμνο, η Κρήτη γενικότερα μπορεί να πρωταγωνιστεί στον πολιτισμό, τον τουρισμό, την καινοτομία, την έρευνα, την επιχειρηματικότητα και αυτό θέλει πολλή δουλειά από όλους. Έχουν γίνει πολλά, πρέπει - υπάρχουν οι προοπτικές- για να γίνουν πολλά περισσότερα και καλούμαστε να επιλέξουμε τις δυνάμεις και τους ανθρώπους που θα αγωνιστούν , που θα δουλέψουν για την επίτευξη του στόχου αλλά και τη συνέχιση της μεγάλης μεταρρύθμισης της αιρετής αυτοδιοίκησης.

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Μιχάλης Σαρρής γεννήθηκε στο Ρέθυμνο.
Σπούδασε Οικονομία & Διοίκηση και Ελληνικό Πολιτισμό, στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού.
Από το 1998 εκλέγεται Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Ρεθύμνου «Ο Άγιος Μάμας».
Από το 2002 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυλοπόταμου.
Από το 2006 έως και το 2010 ήταν Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
Από το 2014 είναι μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Τουρισμού -Πολιτισμού - Παιδείας του Δήμου.
Από το 2016 είναι υπεύθυνος του Δήμου σε forum αδελφοποιημένων πόλεων της Μεσογείου.
Από το Μάρτιο του 2017 είναι Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής.
Από το 2012 εκλέγεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μυλοπόταμου.
Από το 2013 εκλέγεται αντιπρόεδρος της Αγροτικής Συνεταιριστικής Εταιρείας Ανάπτυξης Ρεθύμνου ΑΣΕΑΡ Α.Ε.Σ. Α.Ε.
Το 2016 εκλέγεται Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.
Το 2017 εκλέγεται Περιφερειακός συντονιστής ΠΑΣΟΚ Κρήτης, ενώ από το 2018 είναι Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Ρεθύμνου. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας .
Είναι παντρεμένος με την Μαρία Ρουσσάκη και έχουν δύο παιδιά την Άννα και το Γιάννη.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video