ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βασίλης Λαμπρινός «Στηρίζουμε και αναδεικνύουμε την αξία της κρητικής διατροφής»

Βασίλης Λαμπρινός «Στηρίζουμε και αναδεικνύουμε την αξία της κρητικής διατροφής»

 

Το 7ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 7 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους πάγκους των πολιτιστικών συλλόγων και των φορέων που εξέθεταν τα προϊόντα τους, να δοκιμάσει κρητικά εδέσματα και να συνομιλήσει με ανθρώπους από ολόκληρη την Κρήτη, οι οποίο γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο.

Αμέσως μετά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος δήλωσε: «Συγχαίρω τους διοργανωτές για την επιτυχία του φεστιβάλ. Κάθε διοργάνωση που προβάλει την ποιότητα και την ποικιλία της κρητικής κουζίνας αλλά και την αξία της κρητικής διατροφής γενικά, αξίζει την στήριξη όλων μας.

Με στόχο την ανάδειξη της κρητικής διατροφής και την ενίσχυση του γαστρονομικού τουρισμού, ως Δήμος Ηρακλείου ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο το Φεστιβάλ “Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας”, το οποίο επίσης γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ευελπιστούμε ότι θα γίνει θεσμός.

Επίσης προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς η μελέτη για την μετατροπή του ξενοδοχείου “Μίνως” σε Κέντρο Κρητικής Διατροφής. Θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα σημαντικό έργο που όταν ολοκληρωθεί , αφενός θα αναβαθμίσει το σημείο στο οποίο βρίσκεται το κτίριο και αφετέρου θα φέρει σε άμεση επαφή τους χιλιάδες επισκέπτες της πόλης με την σπάνια ποιότητα των κρητικών προϊόντων, κυρίως του πρωτογενή τομέα».

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video