ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ολοκληρώθηκαν τα έργα προστασίας στον Άι Γιώργη Χυμευτού στη Μονή

Ολοκληρώθηκαν τα έργα προστασίας στον Άι Γιώργη Χυμευτού στη Μονή

Τις ολοκληρωμένες εργασίες στην περιοχή του Άι Γιώργη Χυμευτού στη Μονή που πραγματοποιήθηκαν με χρηματοδότηση από πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, διαπιστώνοντας την άρτια κατασκευή τους.

Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μονής Γιάννη Πατραμάνη, τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μονής Μαρία Κουτεντάκη, είδε από κοντά το δίκτυο απορροής των ομβρίων που κατασκευάστηκε, καθώς και τις εργασίες διαμόρφωσης του χώρου γύρω από την γραφική εκκλησία που ολοκληρώθηκαν, δημιουργώντας έναν όμορφο και λειτουργικό χώρο για περίπατο και αναψυχή.

Ο Δήμαρχος είδε παράλληλα και ένα παλιό, ετοιμόρροπο ακίνητο εντός του οικισμού που πρόκειται να αγοραστεί από τη Δημοτική Αρχή με σκοπό την κατεδάφισή του για την ανάδειξη της πλατείας και του συγκεκριμένου δρόμου.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Όπως έχω ξαναπεί, στο Μαλεβίζι υπάρχουν περιοχές με απαράμιλλο φυσικό κάλλος. Περιοχές που μπορούν να προσελκύσουν Έλληνες και ξένους επισκέπτες και να λειτουργήσουν ως πόλος έλξης τονώνοντας τις μικρές τοπικές οικονομίες. Μια από αυτές τις περιοχές, είναι και η περιοχή του Άι Γιώργη εδώ στη Μονή. Με τα συγκεκριμένα έργα που πραγματοποιήσαμε με πόρους του Δήμου μας, λύσαμε το πρόβλημα διευθέτησης των νερών της βροχής που πλημμύριζαν τον τόπο, αναβαθμίσαμε και βελτιώσαμε αισθητά τον χώρο, κάνοντάς τον πιο λειτουργικό και πιο ελκυστικό στους επισκέπτες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, τους Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο και Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Πατραμάνη, καθώς και την τεχνική μας υπηρεσία για το πολύ καλό αποτέλεσμα».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video