ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μαθητές Γυμνασίου ξεναγήθηκαν στη Περιφέρεια Κρήτης

Μαθητές Γυμνασίου ξεναγήθηκαν στη Περιφέρεια Κρήτης

Για το οργανόγραμμα λειτουργίας της Περιφέρειας Κρήτης και ευρύτερα το θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης ενημερώθηκαν οι μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου. Το 15μελές συμβούλιο του σχολείου, συνοδευόμενο από τη διευθύντρια, Ροδούλα Σπετσωτάκη, επισκέφθηκε το κτίριο της Περιφέρειας, στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, προκειμένου να δει από κοντά πως λειτουργεί το κορυφαίο όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τους μαθητές και τη διευθύντρια του σχολείου υποδέχτηκε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για Ευρωπαϊκά και Διεθνή θέματα, Γιώργος Αλεξάκης, ο οποίος ανέλαβε την ξενάγηση και την ενημέρωση για τις λειτουργίες, τις αρμοδιότητες και τα πεδία δράσης της Περιφέρειας Κρήτης. Οι μαθητές με ενδιαφέρον παρακολούθησαν το Γ. Αλεξάκη, ενώ έθεσαν και τις ερωτήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Κρήτης είναι πάντα ανοιχτή και στους νέους που επιθυμούν να γνωρίσουν τους θεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η Προσομοίωση Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης - ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενίσχυσης της συμμετοχικότητας, που συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΠΕ και την Περιφέρεια Κρήτης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video