ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Δήμαρχος Βιάννου Παυλος Μπαριτάκης στο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αρναουτάκη

Ο Δήμαρχος Βιάννου Παυλος Μπαριτάκης στο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αρναουτάκη

Την υποψηφιότητα του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη για τις Περιφερειακές εκλογές στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο Παύλος Μπαριτάκης με πολυετή προσφορά στην Αυτοδιοίκηση ,στα κοινωνικά δρώμενα αλλά και στον κλάδο των φοροτεχνικών, ευχαριστεί θερμά -με δήλωση του- τον Περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Παράλληλα τονίζει οτι συντάσσει τις δυνάμεις του στο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο του κ Αρναουτάκη με στόχο να συμβάλλει στην ενίσχυση του έργου που γίνεται στην ΠΕ Ηρακλείου και γενικότερα σ ‘ολόκληρη την Κρήτη.

Μάλιστα στη δήλωση του ο Παύλος Μπαριτάκης αναφέρει:

“Η τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, να συμμετέχω στο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο της παράταξης του, με συγκινεί ιδιαίτερα και με μεγάλη μου χαρά την αποδέχτηκα. Είμαι έτοιμος, εφόσον οι πολίτες με εκλέξουν, να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Κρήτης. Συμπορεύομαι δίπλα στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, που αποδεδειγμένα είναι επιτυχημένος και στα άξια στελέχη που έχει δίπλα του, για την πρόοδο και ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας.”

Παύλος Μπαριτάκης. Βιογραφικά στοιχεία

Γεννήθηκε στον Αμιρά Βιάννου την 02-07-1966.
Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένος με την Ευγενία Πρωιμάκη και έχουν τρία παιδιά την Ελένη φοιτήτρια του Παιδαγωγικού στη Ρόδο , τον Εμμανουήλ φοιτητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών , και τον Μάριο μαθητή της Α Λυκείου.
Κοινωνική Επαγγελματική Δράση: Λογιστής φοροτεχνικός Α Τάξεως από το 1990 και διατήρηση οργανωμένου Λογιστικού Φοροτεχνικού γραφείου.
Μέλος της Ένωσης φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου από το 1994.
Αντιπρόσωπος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ηρακλείου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελλάδος και μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΠΟΦΕΕ από το Δεκέμβριο του 2018.
Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου από το 1999 μέχρι το 2018.
Εκπαιδευτής σε σεμινάρια στο Ηράκλειο και Αθήνα με αντικείμενο την φορολογία εισοδήματος ΚΒΣ κλπ.
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ο.Π.Α.Ε.Η. από το 2004 έως το 2010 ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των γονέων.
Μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου ΟΔΕΥΟ.
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων για την τριετία 2008-2010.
Αναπληρωτής Διοικητής στο Βενινζέλειο Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου το 2010.
Δήμαρχος Βιάννου από την 01/01/2011 μέχρι σήμερα .
Ενεργό μέλος της κοινωνίας Ηρακλείου με συχνές παρεμβάσεις και εκπομπές στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης πάνω σε θέματα φορολογικού, οικονομικού και κοινωνικού, περιεχομένου .

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video