ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο εργοστάσιο της ΔΕΗ

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο εργοστάσιο της ΔΕΗ

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής το Στέλιο Ορφανό περιφερειακό σύμβουλο με την Λαϊκή Συσπείρωση και το Μιχάλη Χουστουλάκη δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο Δήμαρχο στο Δήμο Μαλεβιζίου, πραγματοποίησε περιοδεία στο Εργοστάσιο της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα.

Στην συζήτηση με το προσωπικό του εργοστασίου αναλύθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον χώρο εργασίας.

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση ανέδειξαν μια σειρά ζητήματα όπως η αυξημένη τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος για τους εργαζόμενους, η ρύπανση του περιβάλλοντος και οι ενεργειακοί σχεδιασμοί στην περιοχή. Υπογράμμισαν ότι η αιτία αυτών των προβλημάτων είναι η πολιτική της ΕΕ, για την «απελευθέρωση» της ενέργειας και την ιδιωτικοποίησή της από την παραγωγή έως την κατανάλωση. Τόνισαν τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και των κομμάτων που στηρίζουν την πολιτική που θέλει την ενέργεια εμπόρευμα πανάκριβο για το λαό. Ανέδειξαν ότι οι ενεργειακοί σχεδιασμοί του κεφαλαίου στην περιοχή δεν συμβαδίζουν με τα εργατικά λαϊκά συμφέροντα.

Απηύθυναν κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, στις Ευρωεκλογές, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video