ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι Ενεργοί Πολίτες για την κατάρρευση τμήματος δρόμου στις Βούτες

Οι Ενεργοί Πολίτες για την κατάρρευση τμήματος δρόμου στις Βούτες

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ενεργών Πολιτών για την κατάρρευση τμήματος δρόμου στις Βούτες:

«Προ ημερών γίναμε μάρτυρες της κατάρρευσης τμήματος του δρόμου έξω από τις Βούτες, ενός δρόμου που στην κυριολεξία στηριζόταν πάνω σε μαλακό χώμα χωρίς να έχουν γίνει, κατά την κατασκευή του, πρόσθετα έργα στήριξης του.

Με βάση όσα έγιναν σήμερα γνωστά εγκρίθηκαν από τα αρμόδια υπουργεία προς αποκατάσταση ζημιών από τις κακοκαιρίες του Φεβρουαρίου στην Κρήτη και σε διάφορους δήμους της ποσά που ξεπερνούν τα 91 εκατομμύρια ευρώ ενώ για την Περιφέρεια Κρήτης το ποσό που έχει μέχρι στιγμής εγκριθεί και πιστωθεί ανέρχεται σε 17,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ως Ενεργοί Πολίτες θωρούμε υποχρέωση του Δήμου Ηρακλείου, στα διοικητικά όρια του οποίου υπάγονται οι Βούτες, να πιέσει και να διεκδικήσει μέσω της Περιφέρειας στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει ο δρόμος των Βουτών, την πλήρη και όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση της κατάρρευσης που σημειώθηκε.

Πρόκειται για δρόμο που χρησιμοποιείται καθημερινά από δεκάδες συμπολίτες μας στους οποίους οφείλουν οι αρμόδιες αρχές να παράσχουν ασφαλείς μετακινήσεις έχοντας και ως δεδομένο το ότι οι ισχυρές βροχές, που ευθύνονται για διαβρώσεις και κατολισθήσεις, δεν φαίνεται να σταματούν ούτε τον Απρίλιο»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video