ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου η εκδήλωση για την κομποστοποίηση στα Καμίνια

Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου η εκδήλωση για την κομποστοποίηση στα Καμίνια

Με την παρουσία πολλών κατοίκων των Καμινίων, πραγματοποιήθηκε στην πλ. Αγίας Βαρβάρας η ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την κομποστοποίηση, που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμινίων με τη συνεργασία του 4ου και 50ου Δημοτικού Σχολείου και Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, του 11ου Γυμνασίου, του 13ου Λυκείου και του Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Παρουσία του Προέδρου του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρη Μαμουλάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στα οφέλη, τη διαδικασία και την αναγκαιότητα της διαλογής των απορριμμάτων στην πηγή, την κυκλική οικονομία και την ανάπτυξη της κομποστοποίησης, οι κάτοικοι της περιοχής απέδειξαν με το έντονο ενδιαφέρον τους και το ότι είναι έτοιμοι να αναλάβουν ενεργό ρόλο σε αυτή την μεγάλη, κοινή προσπάθεια. Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη διανεμηθεί από τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης – Ε.Σ.Δ.Α.Κ. κομποστοποιητές σε σχολικές μονάδες που διαθέτουν κήπους, έτσι ώστε τα παιδιά να μάθουν από μικρά τη διαδικασία, ενώ ανάλογες εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης προγραμματίζονται και το επόμενο διάστημα σε Δήμους – μέλη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ Χάρης Μαμουλάκης τόνισε: «Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ότι οι πολίτες είναι άκρως ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος. Και ειδικά με την κομποστοποίηση, βλέπουμε μέρα με τη μέρα ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ καλά αποτελέσματα για τον τόπο μας. Ευχαριστώ θερμά τους διοργανωτές της δράσης για την ευκαιρία που μας έδωσαν να παρουσιάσουμε τα οφέλη και την αναγκαιότητα της κομπορστοποίησης, όλους τους κατοίκους των Καμινίων που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και φυσικά, παραμένουμε στη διάθεση κάθε φορέα και συλλόγου που επιθυμεί να πραγματοποιήσει ανάλογη ενημερωτική εκδήλωση».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video