ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έρχεται η χρηματοδότηση για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Αμμούδι

Έρχεται η χρηματοδότηση για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Αμμούδι

Συνάντηση εργασίας με τον διευθυντή της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Γιώργο Μαυρογιάννη και φορείς των περιοχών Μαδέ, Αμμουδίου και Λυγαριάς, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης για την πορεία ένταξη τους έργου κατασκευής της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Αμμουδίου.

Στη συνάντηση, παρουσία και του Αντιδημάρχου Θανάση Κύρκου καθώς και της Προέδρου της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύης Αποστολάκη, συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες, με τον Δ/ντη της Αναπτυξιακής να δίνει τη διαβεβαίωση ότι στις 17 Απριλίου θα προχωρήσει η ένταξη του σημαντικού για την περιοχή έργου. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μια μεγάλη αίθουσα με υπόγειο, η οποία θα μπορεί να φιλοξενήσει πλήθος εκδηλώσεων και να αποτελέσει μια σημαντική δομή πολιτιστικής – και όχι μόνο – ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το έργο των δραστήριων τοπικών φορέων. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι η χρηματοδότηση της μελέτης έγινε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμμουδίου και τον Οικοδομικό Παραθεριστικό Συνεταιρισμό ΑΤΕ.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα ακόμα σημαντικό έργο που θα συμβάλει στην αναπτυξιακή προοπτική μια μεγάλης περιοχής, προχωράει. Με σταθερά βήματα, σωστό προγραμματισμό και αγαστές συνεργασίες με τους τοπικούς φορείς, ισόρροπα και πολύπλευρα, το Μαλεβίζι αλλάζει. Προχωράει μπροστά, αποκτά δομές που ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες και δίνουν διέξοδο στους δραστήριους φορείς του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη των τοπικών φορέων, ιδιαίτερα δε τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδίου και του Οικοδομικού, Παραθεριστικού Συνεταιρισμού ΑΤΕ για την χρηματοδότηση της σχετικής μελέτης, καθώς επίσης και τον Δ/ντη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Γιώργο Μαυρογιάννη και τα στελέχη της εταιρείας, για την άριστη συνεργασία μας».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video