ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας ο Μ. Μποκέας

Στο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας ο Μ. Μποκέας

Στο 7ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του «Το Μαλεβίζι Μπορεί». Σε δηλώσεις του υπογράμμισε:

«Γαστρονομία, πολιτισμός, παράδοση, τοπικά προϊόντα. Ολόκληρος ο πλούτος της κρητικής γης, αγκαλιασμένος από την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά αναδεικνύεται από τους δραστήριους πολιτιστικούς συλλόγους σε μια διοργάνωση – σταθμό για το νησί μας.

Στο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, γεύσεις και αρώματα, έθιμα και ιστορία δημιουργούν μια πολυσύνθετη εμπειρία που μας μυεί στα μυστικά της κρητικής γαστρονομίας. Μια εμπειρία που μας φέρνει πιο κοντά στον ανόθευτο χαρακτήρα της ζωής στην Κρήτη.

Τέτοια πρέπει να είναι και η κατεύθυνση στην οποία οφείλει να στοχεύει η τοπική αυτοδιοίκηση: συνεργασίες και συνέργειες για τη δημιουργία πιο σύνθετων εμπειριών που θα τονώσουν την ανταγωνιστικότητά μας.

Θερμά συγχαρητήρια στους δραστήριους πολιτιστικούς συλλόγους του Μαλεβιζίου για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους»!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video