ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συμμετοχή του Δήμου Ηρακλείου στο 8ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης Κρητικών προϊόντων

Συμμετοχή του Δήμου Ηρακλείου στο 8ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης Κρητικών προϊόντων

Ο Δήμος Ηρακλείου για ακόμα μία χρονιά συμμετείχε με περίπτερο στο 8ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης Κρητικών προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία και Δίκτυα διανομής, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες.

Παραγωγοί, όσοι ασχολούνται με τη μεταποίηση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων πραγματοποίησαν συναντήσεις με εκπροσώπους ξενοδοχείων και δικτύων διανομής με στόχο τη μεταξύ τους συνεργασία για την προώθηση των τοπικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της Κρήτης κατά τη διάρκεια της νέας τουριστικής περιόδου.

Στο Φόρουμ παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Καραντινός, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρασίνου κ. Νίκος Φακουρέλης καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ηρακλείου.

Ο Δήμος Ηρακλείου, εξάλλου, στηρίζει εκδηλώσεις ενώ συμβάλλει ουσιαστικά και με δικές του σημαντικές πρωτοβουλίες στην εξωστρέφεια και στην προβολή των τοπικών προϊόντων, στην στήριξη της επιχειρηματικότητας, στην παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού, της γαστρονομίας αλλά και της ελληνικής φιλοξενίας. Αγροτικά προϊόντα, τουρισμός, Πολιτισμός και Γαστρονομία αποτελούν κρίκους μιας κοινής προσπάθειας αλλά και βασικές προτεραιότητες του Δήμου Ηρακλείου.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video