ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κέρδισε τις εντυπώσεις το περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου στο 8ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης Κρητικών προϊόντων

Κέρδισε τις εντυπώσεις το περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου στο 8ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης Κρητικών προϊόντων

Με τη συμμετοχή 215 παραγωγών, μεταποιητών και βιοτεχνών απ’ όλη την Κρήτη, 148 ξενοδοχείων και 14 δικτύων διανομής, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 8ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων, μια εκδήλωση – θεσμός για την Κρήτη.

Στο Διεθνές Εκθεσιακών Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 15.000 επαγγελματικές συναντήσεις και δόθηκε η ευκαιρία στους παραγωγούς των κρητικών προϊόντων και στις μεταποιητικές επιχειρήσεις να συνομιλήσουν απ’ ευθείας με τους υπεύθυνους αγοραστές των ξενοδοχείων και των δικτύων διανομής κλείνοντας αμοιβαία ωφέλιμες συνεργασίες. Το Φόρουμ διοργανώνεται από τα Κρητικά Επιμελητήρια, τις Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και τον Παγκρήτιο Σύλλογο Δ/ντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και υποστηρίζεται από το σύνολο των παραγωγικών φορέων της Κρήτης.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Το Μαλεβίζι διαθέτει τεράστιο πλούτο και φροντίζουμε να το προβάλλουμε με κάθε διαθέσιμο τρόπο. Ενισχύουμε έτσι την προσπάθεια των τοπικών παραγωγών και των επιχειρήσεων του τόπου μας και μέσα από ένα φόρουμ που έχει γίνει πλέον θεσμός για την Κρήτη, δίνουμε ένα δυναμικό παρών σε μια ιδιαίτερα αποτελεσματική προσπάθεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Εντεταλμένη Σύμβουλο και την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού, Εύη Αποστολάκη και Άννα Φραντζεσκάκη αντίστοιχα για την προσπάθεια και την συμμετοχή τους στο Φόρουμ, όλα τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου μας που επιμελήθηκαν τη συμμετοχή του Μαλεβιζίου και να συγχαρώ τις τοπικές επιχειρήσεις που με τα προϊόντα και τις δημιουργίες τους κατάφεραν για μια ακόμα φορά και κέρδισαν τις εντυπώσεις».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video