ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη Π. Ινιωτάκη στο 8ο Παγκρήτιο Forum

Επίσκεψη Π. Ινιωτάκη στο 8ο Παγκρήτιο Forum

Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Ηρακλείου Π. Ινιωτάκη στο 8ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων.

«Ο τουρισμός βοηθά τη γεωργία και η γεωργία τον τουρισμό, είναι το μήνυμα που λάβαμε όλοι όσοι επισκεφθήκαμε τη φετινή διοργάνωση που πλέον αποτελεί θεσμό, ένα επιχειρηματικό και οικονομικό γεγονός για το νησί μας» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης κατά την επίσκεψή του στο 8o Παγκρήτιο Forum, τo οποίo στήριξαν οργανωτικά- μεταξύ άλλων- και τα τέσσερα επιμελητήρια της Κρήτης

Ο υποψήφιος δήμαρχος, συνοδευόμενος από μέλη των παρατάξεων «Συν+Πράξη Δημοτών» και «Άμεση Δημοκρατία», συνομίλησε με τους εκθέτες τοπικών αγροτικών και μεταποιημένων προϊόντων και είχε ουσιαστικές συζητήσεις μαζί τους με επίκεντρο τις προσπάθειές τους να παράγουν πιστοποιημένα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας αλλά και τη σπουδαιότητα της παρουσίας τους σε εκθέσεις τοπικής και διεθνούς εμβέλειας.

Ο κ. Ινιωτάκης τόνισε ότι για την ένωση, τη διασταύρωση του πρωτογενούς, του δευτερογενούς και του τριτογενούς τομέα ρόλο καταλύτη οφείλει να διαδραματίζει η τοπική αυτοδιοίκηση. «Η αρχή της σύνδεσης του αγροτοδιατροφικού τομέα με τις τουριστικές μονάδες έχει ήδη γίνει με την εισαγωγή της κρητικής κουζίνας και του κρητικού πρωινού σε αρκετά ξενοδοχεία. Οι συνέργειες τέτοιου τύπου έχουν πολλαπλά οφέλη αφού εξασφαλίζουν νέες αγορές για τα εξαιρετικής ποιότητας αγροτικά προϊόντα μας αλλά και ενισχύουν με εντοπιότητα τα τουριστικά μας πακέτα. Οι δήμοι έχουν την υποχρέωση όχι να παρατηρούν αλλά να γίνουν ο κρίκος αυτής της ένωσης!»

Επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε την εξαιρετική οργανωτική πρωτοβουλία των επιμελητηρίων καθώς κατά την διάρκεια του Forum πραγματοποιούνται εξατομικευμένες συναντήσεις μεταξύ παραγωγικών και μεταποιητικών επιχειρήσεων με υπεύθυνους ξενοδοχείων και δικτύων διανομείς.

Στέρεη θέση των παρατάξεων «Συν+Πράξη Δημοτών» και «Άμεση Δημοκρατία» είναι ότι σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον προοπτική θα έχει μόνο η επιχειρηματικότητα με τοπική ταυτότητα!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video