ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προχωράει η πράξη εφαρμογής στο Γάζι – Έως 19 Απριλίου οι ενστάσεις από τους δημότες

Προχωράει η πράξη εφαρμογής στο Γάζι – Έως 19 Απριλίου οι ενστάσεις από τους δημότες

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ξεκινάει η διαδικασία ανάρτησης των κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων στα πλαίσια του έργου «Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Ενότητας Γαζίου (Π.Ε. 22) του Δήμου Μαλεβιζίου» για τη διόρθωση των κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων, ώστε να συνταχθεί η πράξη εφαρμογής.

 

Για τον σκοπό αυτό καλούνται οι κύριοι ή νομείς των ακινήτων του εγκεκριμένου πολεοδομικού σχεδίου της περιοχής «Γαζίου» (ΦΕΚ 743/Δ΄/15-7-2003), να προσέλθουν στα γραφεία της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου επί της πλατείας Μιχ. Κατσαμάνη στο Γάζι, με σκοπό να λάβουν γνώση των κτηματογραφικών διαγραμμάτων και πινάκων, όπως αυτά προέκυψαν μετά την επεξεργασία των δηλώσεων ιδιοκτησίας της Πολεοδομικής Μελέτης, προκειμένου να υποβάλλουν:

α) Ενστάσεις – παρατηρήσεις επί των κτηματογραφικών διαγραμμάτων και πινάκων όσον αφορά το ακίνητο τους, ώστε να ληφθούν υπόψη στην διόρθωση των παραπάνω διαγραμμάτων και πινάκων και

β) Την προβλεπόμενη δήλωση ιδιοκτησίας, εάν δεν έχουν υποβάλλει, ή έχουν επέλθει μεταβολές.

 

Οι τυχόν ενστάσεις – παρατηρήσεις επί των κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων, καθώς και οι δηλώσεις ιδιοκτησίας θα υποβάλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες στην Υπηρεσία πρωτοκόλλου του Δήμου Μαλεβιζίου.

 

Μαζί με την Δήλωση Ιδιοκτησίας υποβάλλονται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αντίγραφο του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητας στο οποίο να έχει σημειωθεί ο Α.Φ.Μ. και η Δ.Ο.Υ.

2. Αντίγραφο τίτλου ή τίτλων ιδιοκτησίας, με πιστοποιητικό μεταγραφής.

3. Τοπογραφικό διάγραμμα (αν υπάρχει).

4. Πιστοποιητικά βαρών, διεκδικήσεων και κατασχέσεων.

5. Αντίγραφο μερίδας ιδιοκτήτη.

6. Εάν η ιδιοκτησία αποκτήθηκε μετά τις 28-05-2014, αντίγραφο τίτλου ή τίτλων, με πιστοποιητικό μεταγραφής και αντίγραφο μερίδας του ιδιοκτήτη στις 28-05-2014.

7. Σε περίπτωση κληρονομικής διαδοχής για την οποία δεν έχει γίνει αποδοχή κληρονομιάς ή άλλη ισοδύναμη πράξη (π.χ. κληρονομητήριο), να προσκομιστούν:

Για κληρονομιά με διαθήκη: α) τίτλος του κληρονομούμενου με το πιστοποιητικό μεταγραφής του, β) ληξιαρχική πράξη θανάτου, γ) αντίγραφο της δημοσιευμένης διαθήκης, δ) πιστοποιητικό περί μη δημοσίευσης άλλης διαθήκης, ε) πιστοποιητικό περί μη αποποίησης κληρονομιάς.

Για κληρονομιά χωρίς διαθήκη: α) τίτλος του κληρονομούμενου με το πιστοποιητικό μεταγραφής του, β) ληξιαρχική πράξη θανάτου, γ) πιστοποιητικό εγγύτερων συγγενών, δ) πιστοποιητικό περί μη δημοσίευσης διαθήκης, ε) πιστοποιητικό περί μη αποποίησης κληρονομιάς.

8. Σε περίπτωση έκτακτης χρησικτησίας, αν δεν υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση, να υποβληθούν έγγραφα που να αποδεικνύουν 20ετή νομή και κατοχή του ακινήτου (π.χ. λογαριασμοί της Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε., μισθωτήρια, αποδεικτικά επιδότησης, πράξεις αναγνώρισης ορίων, ένορκες βεβαιώσεις, παλαιά τοπογραφικά διαγράμματα, παλαιές συμβάσεις δανείων και γενικά οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο προκύπτει η αδιάκοπη 20ετής νομή και κατοχή του ακινήτου).

 

Τα έντυπα των δηλώσεων καθώς και το έντυπο των δικαιολογητικών που απαιτούνται χορηγούνται από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου. Με βάση την παρ. 5 του άρθρου 12 του ν.1337/1983, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, η παράλειψη υποβολής δήλωσης ιδιοκτησίας συνεπάγεται τα εξής:

α. Κάθε δικαιοπραξία εν ζωή είναι αυτοδικαίως και απολύτως άκυρη αν δεν επισυνάπτεται σε αυτήν πιστοποιητικό του Δήμου, με το οποίο θα βεβαιώνεται η υποβολή της δήλωσης ιδιοκτησίας.

β. Δεν χορηγείται άδεια οικοδομής στο ακίνητο χωρίς την υποβολή κυρωμένου αντιγράφου της δήλωσης ιδιοκτησίας και του παραπάνω αναφερόμενου πιστοποιητικού.

 

Η διάρκεια για υποβολή των Ενστάσεων – παρατηρήσεων και των Δηλώσεων ιδιοκτησίας θα είναι 15 ημέρες, ήτοι από 5-04-2019 έως 19-04-2019.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video