ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σημαντικά έργα αθλητισμού ύψους 1,5 εκ ευρώ ξεκλείδωσε το Υπουργείο Αθλητισμού για το Ν. Ηρακλείου

Σημαντικά έργα αθλητισμού ύψους 1,5 εκ ευρώ ξεκλείδωσε το Υπουργείο Αθλητισμού για το Ν. Ηρακλείου

Παρουσία του Υπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη, ο Νίκος Ηγουμενίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ουσιαστική δρομολόγηση από το αρμόδιο Υπουργείο σημαντικών έργων υποδομών αθλητισμού στο Νομό Ηρακλείου.

 

Συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρίαση στη Βουλή, της αρμόδιας Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών, ο βουλευτής Ηρακλείου έλαβε ενημέρωση συνολικά για όλα τα κρίσιμα έργα του Υπουργείου που αφορούν το Ηράκλειο και που μετά από όλες τις ενέργειες του Υπουργείου ξεκλειδώνουν, ικανοποιώντας μια σειρά από αιτήματα και ώριμες μελέτες των δήμων του Νομού Ηρακλείου.

 

Στα έργα που εγκρίνονται από το Υπουργείο και που, όπως επιβεβαιώνεται σήμερα, έχουν σταλεί στο Υπουργείο Εσωτερικών για την τελική έγκριση και ένταξη στο «Φιλόδημο», συμπεριλαμβάνονται:

 

1. Η κατασκευή Καλτέτσου στην Τοπική Κοινότητα Χάρακα (Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων)

2. Η κατασκευή Καλτέτσου στην Τοπική Κοινότητα Καταλαγαρίου (Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων)

3. Η κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου στην Τοπική Κοινότητα Παναγιάς Δ.Ε. Κόφινα (Δήμος Γόρτυνας)

4. Η κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου στην Τοπική Κοινότητα Λαρανίου Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας (Δήμος Γόρτυνας)

5. Η προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου Κρουσώνα (Δήμος Μαλεβιζίου)

6. Η κατασκευή αποδυτηρίων στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην ΤΚ Τυλίσου (Δήμος Μαλεβιζίου)

 

Επιπλέον, θετική είναι η γνωμοδότηση του Υπουργείου - και ουσιαστικά δρομολογείται – και το έργο της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου τύπου Τ11β στο Καστέλλι Δήμου Μινώα Πεδιάδος, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό προϋπολογισμό σε 1.515.464,52 ευρώ, δηλαδή συνολικά για τα έργα αθλητισμού στο Νομό Ηρακλείου σε πάνω από 1,5 εκ ευρώ.

 

Επιπλέον, σύμφωνα με την εμπεριστατωμένη ενημέρωση από το Υπουργείο, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων που αφορά την Περιφέρεια Κρήτης και το Νομό Ηρακλείου ανήκουν:

 

1. Η επισκευή και συντήρηση του Κολυμβητηρίου Μοιρών

2. Το ΕΑΚ Ηρακλείου, εργασίες συντήρησης και επισκευής των εγκαταστάσεων

3. Εργασίες αντικατάστασης μόνωσης στέγης στο Κλειστό Γυμναστήριο στο ΕΑΚΗ (Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου)

4. Αντικατάσταση του ελαστικού συνθετικού τάπητα του στίβου (ΕΑΚΗ, Στάδιο Ηρακλείου, Στάδιο Ελευθερίας)


Ο Νίκος Ηγουμενίδης ευχαρίστησε τον Υπουργό και τους συνεργάτες του για τις μέχρι τώρα ενέργειες, οι οποίες διασφαλίζουν μια σειρά από σημαντικά έργα κοινωνικής σημασίας που αφορούν άμεσα την ενίσχυση του αθλητισμού και της άθλησης στο Ηράκλειο.

Στην παρέμβαση του ο Νίκος Ηγουμενίδης αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη επέκτασης του μεταφορικού ισοδύναμου και για τους αθλητές στην Κρήτη, ενώ ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργείου στις τεχνικές υπηρεσίες των δήμων, ώστε να καταστούν ώριμες οι μελέτες πρόσθετων κομβικών έργων και να ανοίξει ο δρόμος για την χρηματοδότηση και υλοποίηση τους.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video