ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο 1ο Forum Κυκλικής Οικονομίας του Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Στο 1ο Forum Κυκλικής Οικονομίας του Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Στην κορυφαία συνάντηση για θέματα κυκλικής οικονομίας που διοργανώνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη συνεργασία της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδας, την εκδήλωση «Κυκλική Οικονομία - Ενάρετος Κύκλος», η οποία αποτελεί το 1ο Ελληνικό Forum Κυκλικής Οικονομίας, συμμετέχει ο Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

 

Το Forum θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Απριλίου στην Αθήνα στην Αίγλη του Ζαπείου και σε αυτό θα παρουσιαστούν οι νέες καινοτόμες πρακτικές, η ευρύτερη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κυκλική οικονομία, τα χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς και οι 37 δράσεις της Εθνικής Στρατηγικής για την Κυκλική Οικονομία. Στις εργασίες του Forum θα συμμετάσχουν Υπουργοί και μέλη της Ελληνικής κυβέρνησης, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με επικεφαλής τον Γεν. Δ/ντή Περιβάλλοντος Daniel Calleja Crespo, μέλη της επιχειρηματικής, επιστημονικής και παραγωγικής κοινότητας.

Πρόκειται στην ουσία για την αφετηρία ενός ανοικτού, δημόσιου διαλόγου, μέσα από τον οποίο θα αναπτυχθεί ο τρόπος εισαγωγής της κυκλικής οικονομίας στην Ελλάδα, η συμβολή του στη διαχείριση των αποβλήτων, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην ανάπτυξη νέων και καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων, κ.α.

 

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρης Μαμουλάκης τόνισε: «Ο Ε.Σ.Δ.Α.Κ. συμμετέχει σε μια κορυφαία για την χώρα μας εκδήλωση διαλόγου, προβληματισμού και αποφάσεων για την κυκλική οικονομία. Ένα Forum με κορυφαίους ομιλητές που σίγουρα θα μας δώσουν πολλά. Από την πλευρά μας, θα παρουσιάσουμε το έργο, τις δράσεις και τις παρεμβάσεις που έχουμε ήδη υλοποιήσει και που έχουν στο επίκεντρό τους την ανάπτυξη συνθηκών κυκλικής οικονομίας στην Κρήτη, καθώς και τον προγραμματισμό μας για την επόμενη ημέρα. Παράλληλα, θα έχουμε σημαντικές επαφές με στελέχη της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με στόχο να αποκομίσουμε τα καλύτερα δυνατά οφέλη για την Κρήτη».

 

Το πρόγραμμα του Forum μπορείτε να το δείτε εδώ: http://bit.ly/2Idh9nx


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video