ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Λέσχη Lions Ηρακλείου τιμάει την προσφορά στο πρόσωπο του Ανδρέα Μεταξά

Η Λέσχη Lions Ηρακλείου τιμάει την προσφορά στο πρόσωπο του Ανδρέα Μεταξά

Στη κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου GALAXY έγινε το Σάββατο 2 Μαρτίου η κοπή της πίττας της Λέσχης Lions Ηρακλείου, η οποία στην επέτειο των 42 χρόνων λειτουργίας της, είχε ως τιμώμενο πρόσωπο τον διακεκριμένο συμπολίτη και επιφανή επιχειρηματία, πρόεδρο του ομίλου Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέα Μεταξά.

lions

Παρευρίσκοντο ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Πασπάτης, ο αντιδήμαρχος κ. Μαρίνος Παττακός, ο εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Νίκος Ξυλούρης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας, ο Υπαστυνόμος κ. Μανώλης Ζαχαριουδάκης πρόεδρος της Διεθνούς Αστυνομικής Ένωσης, ο κ. Μανώλης Χρυσός Διοικητής του Α’ Αστυνομικού τμήματος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου κ. Νίκος Χαλκιαδάκης, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Δημήτρης  Κουμπαράκης, ο Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS κ. Πέτρος Παπαδάκης , ο κ. Θεόδωρος Καλαθάκης της Κappa Studies και Kappa Foods και από τους αξιωματούχους Lions ο προηγούμενος Κυβερνήτης Νίκος Σεβρισαριανός, ο Πρόεδρος Ζώνης Μανώλης Βεργετάκης, η Αντιπρόεδρος της Λέσχης Κνωσός Αθηνά Μπουρλώτου και πάρα πολλοί φίλοι και προσκεκλημένοι των μελών της Λέσχης.

Στη προσφώνησή του ο εκτελών χρέη τελετάρχη, ιδρυτικό μέλος Σούλης Δασκαλάκης, μεταφέροντας την απεριόριστη εκτίμηση όλων των μελών, καλωσόρισε τον εξαίρετο συμπολίτη και φίλο, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του κ. Βάσω Μεταξά, τη μητέρα του κ. Θεανώ Μεταξά, την οικογένεια και τους συνεργάτες του.

Παίρνοντας το λόγο στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Λέσχης Αλφρέδος Ευθυμίου ευχαρίστησε τον κ. Μεταξά για την αποδοχή της διάκρισης τονίζοντας την πολυσχιδή προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και προέβη σε μία σύντομη οπτικοακουστική ενημέρωση για το έργο και τους σκοπούς των Διεθνών Lions.

Η παρουσίαση, επίσης με οπτικό υλικό, από το μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης Νίκου Χριστοδούλου της προσωπικότητας του τιμώμενου και της συμμετοχής των εταιριών του στη τουριστική ανάπτυξη του νησιού, στη διαρκή προβολή των κρητικών προϊόντων παραγωγής αλλά και πνεύματος και πολιτισμού, ακόμη στην οικολογική πολιτική και κύρια στην ανθρώπινη συμπεριφορά προς κάθε κατηγορία συνεργατών, κατέδειξε ένα μικρό μόνο μέρος της μεγάλης προσφοράς αλλά δικαιολόγησε απόλυτα τις πρωτοβουλίες των Lions παγκοσμίως για επιβράβευση κάθε εξαιρετικής προσπάθειας που προσφέρει ουσιαστικά  στη κοινότητα.

Μετά την επίδοση της τιμητικής πλακέτας από τον Πρόεδρο της Λέσχης, στην μεστή, πλήρη από έμπνευση και ήθος αντιφώνησή του ο κ. Μεταξάς προέκρινε κυρίως την ανάγκη της συμβολής όλων, από κάθε θέση, στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, την ορθολογική αλλά κόσμια χρήση του ανθρώπινου δυναμικού και την περιβαλλοντολογική συμπεριφορά ενώ ανέλυσε εν τάχει τους μελλοντικούς στόχους της εταιρίας, που επιδοκιμάστηκαν, κυρίως για την εντόπια προσέγγισή τους, με θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μεταξάς ανέφερε:

“Ο τουρισμός είναι υπόθεση όλων, όχι λίγων.

Ένας τόπος για  να αρέσει στους τουρίστες που τον επισκέπτονται, πρέπει πρώτα να αρέσει και στους κατοίκους που ζουν και στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.

Γι’ αυτό και ο Όμιλός μας, Metaxa Hospitality Group, στο μέτρο των δικών μας δυνατοτήτων, στηρίζουμε τις τοπικές οικονομίες και τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε. Δημιουργούμε τοπικές συνεργασίες και συνέργειες, έχοντας στο επίκεντρο των δράσεών μας

τον άνθρωπο και τις ανάγκες του,

την τοπική αγορά και την ευημερία της,

το περιβάλλον και την προστασία του.

Η αναγνώριση αυτής της προσφοράς και η επιβράβευσή της, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με συνέπεια στην ίδια κατεύθυνση, υπηρετώντας με ακόμη περισσότερες δράσεις  τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στηρίζει καθημερινά.

Επίσης ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα στελέχη και τους εργαζόμενους για το πάθος τους και την αγάπη τους στους κοινούς στόχους μας.  

Τέλος θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την τιμητική διάκριση, που φέτος κλείνουν 10 έτη απουσίας του, στον πατέρα μου Νίκο Μεταξά.

Εύχομαι στους Lions πάντα επιτυχίες και δυναμισμό και ιδιαίτερα σήμερα που το όφελος της βραδιάς αφορά τα παιδιά.”

Με το χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Βασίλη Λαμπρινού και του εντεταλμένου συμβούλου της Περιφέρειας κ Νίκου Ξυλούρη, οι οποίοι συνεχάρησαν τη Λέσχη και τον τιμώμενο συμπολίτη, και τις ευχαριστίες του Προέδρου προς τους καλεσμένους έκλεισε το πρώτο μέρος της βραδιάς που συνεχίστηκε με το εξαίρετο δείπνο, τη μουσική συντροφιά του ζεύγους Βαγγέλη και Ειρήνης Μπιτζαράκη και την κοπή της πίττας. Αρκετά αργά απεχώρησαν οι προσκεκλημένοι και φίλοι συγχαίροντας από καρδιάς τιμώμενο και οργανωτές της εκδήλωσης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κρήτη

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video